Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Já zmíněnou společnost také znám a pokud Vám někdo řekl, že přes ni můžete investovat do komodit, tak ty peníze raději pošlete na můj účet. Já Vám aspoň poděkuji a nebudu Vám nic nalhávat :)
A ještě drobnost – neberte to ve zlém – pokud věříte, že nějaký brigádník, který to dělá většinou jako bokovku (nebo klidně starý finanční mazák) rozumí Vašim financím lépe než Vy sám, tak se neobtěžujte studovat obchodování …. stejně se k velkým penězům nedostanete. Nebo snad věříte, že ten kdo opravdu dobře rozumí financím a umí vydělávat zajímavé částky se bude „zadarmo“ drápat k Vám domů, aby jste se měl lépe než on????? Sám jsem pro společnost XYZ dělal, takže dobře vím, co za bahno se ukrývá v pozadí, byť to nemusí být pro klienta vždy na škodu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby



x-lang

Vámi uváděnou společnost také znám.
Měla jsem tu čest hlouběji se s ní seznámit asi před pěti lety. Dnes, s odstupem času, považuji za přínos pouze to,
že to byla právě tato instiuce, která mě probrala ze sna a začala jsem se na veškeré vlastní finance dívat jinak.
Pokud se o sebe nepostaráte sám, nikdo to za Vás neudělá lépe.

Takže v plném rozsahu souhlasím s vyjádřením softíka a nemýlím-li se, názor jirise nebude v podstatě jiný.


Zdraví any
Link to comment
Sdílet pomocí služby

...klasický model...setkal jsem se s dalšími podobnými xy společnostmi, ale jejich přístupy a postupy jsou vždy stejné. jiná slova, jiní lidé, jiný název,ale stejný model.

Jiří

P.S.rozhodně zde na serveru finančníka však nejsme proto, abychom hodnotily a posuzovaly jakékoliv seskupení těchto či jiných společností, ať už v dobrém, či ve špatném. x-lang-ovi jsem psal e-mail, snad jsem ho mým popisem moc nepopudil.

Pěkný zbytek dne

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já tam teď začal dělat a myslím si že je to paráda jak si vydělat na účet, ale cílem společnosti není chodit po lidech a sjednávat stavebka a pod. jejím cílem je vzdělávat lidi o základech financích (a k tomu získávat provize :)))) Jo a to že přes tuto společnost se dá investovat do komodit, tak to nevím kde ste kdo vzali, nikde nic takového nenabízí a pokud jo tak to není společností ale toho s prominutím vola co tam dělá. Ale neodsuzoval bych to tak.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ma byvala spolecnice ve firme je dost na vysoke urovni v teto spolecnosti a jeste k tomu tam dela trenerku ci co. Nevim o tom, ze by delali komodity. Spise je to primerene dobra (spatna) spolecnost na nauceni zakladu financniho planovani, pokud nenarazite na nejakeho uplneho vola tak by Vam mel i poradit co se stavebkama a pojistenim.
Je to o konkretnim cloveku.
Zazraky necekejte, pokud chcete poradit s konkretnim produktem(sporeni, stavebko, pojisteni), radeji bych navstivil primo danou instituci - tedy primo pojistovnu, banku ci stavebni sporitelnu. Tam jsou vetsi specialisti a urcite maji lepsi servis nez klasicka maklerska spolecnost. (jednu malou jsem vlastnil ;-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No nemyslím si, že na pobočce poradí nejlíp, moje známá, co mě k tomu dotahla tam je ředitelkou a myslím si že tomu fakt dost rozumí a když si to lidi zřídí od nás, takk tomu dostanou slevouvou kartu a mimochodem my nabídnem každému i proškolení a pak ti lidé z toho mají sami provizi, takže si myslím, že je to docela seriózní firma. Njn ale je to můj názor, možná ovlivněný tím, že pro nich dělám, ale za ty provize si nestěžuji :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím.
x-lang...Pokud budeš chtít, tak si do profilu zadej email, nebo něco pošli na můj a já ti pošlu na oplátku jeden článek který jsem asi před půl rokem psal do jedné diskuse na toto téma.Je dost obsáhlý na to abych to prezentoval zde a myslím že se to ani komodit netýká.Takže pokud tu má zůstat trochu slušná úroveň komunikace na téma Trading, nepleťme jablka s hruškama..
Tom.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


to: maty

Pochybuji, že se jejich strategie změnila, možná jen formy jsou propracovanější.

Ano, účastníci získají přehled o různých typech financních produktů. Žádné provize se nezískávají nikde jen tak,
to Vám přece musí být jasné. Pokud počítáte s tím, že budete muset postupně uzavřít ne právě malé množství
různorodých smluv a že svou aktivitou budete udržovat provize především těm nad Vámi, potom je všechno
v pořádku. A měl by jste také počítat s tím, že ne jen jedna smlouva Vám vytáhne z kapes vlastní peníze.

O tom, že by si troufli už i na komodity, nevím.

Bohužel nemáte zpřístupněn e-mail, nezbylo mi nic jiného než se yjádřit sem.

Zdraví any
Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...