Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.


Sid

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím Side

jeden dotaz před víkendem, i když se spekuluje o tom že na vikendovem zasedani G7 nebudou asijské měny na pořadu dne, pokud se dobře pamatuji tak na jednom z minulých zasedání kdy se řešila situace slabého Yenu, se o víkendu toto projevilo Gapem na všech yenových párech cca 150 -200 pips tzv. Yenománie. Přemýšlím že bych zítra navečer před uzavřením trhů otevřel nějaké short pozice. Samozřejmě tvůj styl to není, ale jen jsem chtě vědět co si to tom myslíš.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

lisakus
to je trochu lotery s tím jpy...spíše zkus (taky se o to pokusím) projet komentáře k G7.., osobně se domnívám, že se to určitě projeví na trhu v neděli v noci po 23,00.. Sydney asi bude reagovat střízlivě, pak se uvidí co na to Tokio....gap negap...:-)..dobré bude asi sledovat i víkendový vývoj na xe.com..pokud budeš spekulovat na gap podle minula, pak jedině s dlouhou stopkou a spíše za méně...
SID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Endy

na reuters psali že měny s nízkými úrokovými sazbami dostávali v poslední době na frak, Frank i Yen,/ investoři se zbavují slabě úročených měn ve prospěch měn s vysokokými úroky, a je dosti možné že se to bude projednávat na zasedání G7 o víkendu. Takže ti velcí co drží páry s Yenem nyní uzavírají pozice protože se spekuluje o tom že by v nějakém slova smyslu mohlo zaznít něco v tom smyslu že je třeba zjednat nějaká opatření na posílení měny.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...