Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Obchodni system - problem s RRR


Doporučené příspěvky

Dobry den, po backtestu meho obchodniho systemu mi AmiBroker vyhodil report (viz obrazek), podle ktereho je RRR meho systemu 1,11... Docetl jsem se, ze RRR se pocita jako Prumerna Ztrata : Prumerny Profit. Podle teto formule by me RRR melo byt cca 1:3,1 => 0.32... Delam chybu nekde ja...nebo jen spatne chapu vysledky reportu? Predem dekuji za jakoukoliv odpoved...

2288

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 41
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

V nápovědě jsem našel toto:
"Rizikově prospěšný ukazatel - zjišťuje vztah mezi rizikem náležející k obchodování a systému porovnaným s jeho potenciálním ziskem. Čím větší, tím lepší. Vypočítaný jako sklon kapitálové křivky (očekávaný roční výnos) rozdělené její standardní chybou"

Ale, že bych věděl co tím chtěl básník říct, to asi ne.

PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Skor je ten problem v tom ze ten nazov je sice rovnaky - ale hodnota je pocitana inak - je to napisane v helpe:Calculated as slope of equity line (expected annual return) divided by its standard error.
takze sklon equity krivky deleno(nie rozdeleny) standardna chyba( standard error - je to v tom vypise hodnota 1.11 )

Ludskou recou povedane v tomto parametry je zakomponovane toto - hladame system ktory ma nielen najvetsi sklon equity, ale aj najmensiu standardnu chybu chybu(rozptyl,vzdialenost bodov od idealnej equity) - takze toto cislo je tym vecsie cim je strmsia equity a sucastne je equity s co nanizsimi vykyvmi . (cim vetsie vykyvy tym vetsia hrozba pre nas ucet)

BORCO

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

×
×
  • Vytvořit...