Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Můžu obchodovat, když je mi teprve 17?


Doporučené příspěvky

  • 4 months later...

Ahoj přátelé , mě je teprve 15 a chtěl bych začít obchodovat. Zatím si na to vydělávám prodejem knihy Dějiny židovského národa , i když nejsem žid , přesto je to velice zajímavě napsaná dějinná kniha a bohatých lidech. Potřeboval bych vydělat 100 000 Poradte mi prosím jak na to a jak to děláte vy?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Radime,
jak v 15 letech vydělat z nuly 100.000 asi poradit nejde :) Ale pokud dnes prodáváš knihy a pomalu šetříš, tak jsi určitě na dobré cestě. Příležitosti k výdělku přicházejí postupně.

Obecně Ti mohou poradit, abys v oblasti spekulací nikam nespěchal. Komodity a akcie jsou zajímavé tím, že si všechno můžeš trénovat na papíře a takový trénink může klidně rok či dva zabrat a rozhodně to nebude ztracený čas.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 11 months later...

radim: možná vstoupit přes rodiče do nějakého spolehlivého MLM, taky možnost. Nevím sice kolik se dá vydělat prodejem knih s židovskou tématikou, ale úspěch v MLM to asi jednoznačně převýší. Já osobně se začínám po nějakém MLM poohlížet. Ale jak řekl Petr, není kam spěchat, čím déle budeš poctivě vydělávat, střádat a přitom studovat komodity a papertradovat, tím lépe pak ze svých tvrdě nastřádaných korunek uděláš hromady dolarů. Řečeno s trochou nadsázky, ale proč ne?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...