Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

to cuco,

například u Harpoon cap. vyžadují minimálně 3000$, je to ale jak říká Tomáš, rozdílné broker od brokera. Myslím, že není rozhodující počáteční vklad, je třeba taky počítat s nějakým marginem a pod. aby se vůbec dalo s takovým účtem rozumě obchodovat, ale rozhodující jsou i komise, plnění příkazů, kvalita poskytovaných služeb a pod.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

pozor na účet u brokera akciového a komoditního (někde obě možnosti u jednoho brok),
Akcioví brok: mívají menší startovné+dávají půjčku/margin (1000usd mých + 1000brokera = kupní síla 2000usd)
Komo broker: chtějí více, startovat na 1000usd skoro škoda námahy (opce za to koupit dá)


Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

v informacích ke kurzu obchodování emini trhů je zmínka o tom, že je možno začít obchodovat z částkou 2000 $. Chtěl bych se zeptat jestli je to opravdu u nějakého brokera možné (např. IB). Aby bylo jasno, myslím to tak, že našetřím 2000$, založím účet a obchoduju emini.

Díky Za odpověď

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Petre,

u IB uz to mozne neni, ale jsou brokeri (pres google jich najdete dost), kteri takovou startovni vysi uctu umoznuji.

Rozhodne ale berte v uvahu, ze s castkou $2.000 USD na uctu nema smysl se vubec o neco pokouset. Chcete-li obchodovat, pristupte k tomu seriozne a nasetrete si alespon $5.000 USD, s tim uz se neco delat da...

Link to comment
Sdílet pomocí služby


Díky za odpověď. Už delší dobu sleduji tento server a vzhledem k potřebám vysokých vstupních účtů v komoditách mě to začíná táhnout spíše k Forexu. Velice se mi na něm líbí možnost pohodlného testování na ostrých datech a možnost založení miniúčtu s 500$. Doufám, že to bude dobrá cesta k postupnému navýšení účtu ;) a k přechodu na komodity. Vše je pro mě samozřejmě hudbou budoucnosti.

Hezký večer
Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

to Petr,
Ahoj Petře,
co znám brokery, ty solidní, s nejnížšími vklady, jsou pro poziční obchodování Harpoon Capitals, pan Kos. Mluví česky a trochu i poradí. Intradenně se u něj obchoovat nedá, protože pro ID trhy má vysoké komise.
Pro ID obchody je s vkladem 3000 usd vhodný Global Futures, p. Kužel. Rovněž mluví česky, pomůže založit účet a nají velmi výhodné marginy. Komise jsou sice vyšší, jak u IB ale dají se rychleji obchodovat multikontrakty.

mnoho úspěšných obchodů přeje

hrabal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

Zdravim,koukam ze tady jsou starsi prispevky,zeptam se snad sem nekdo chodi a treba odpovi.Jde spise jen o predbeznou informaci,jsem zacatecnik a na live obchodovani mam cas,jen me zajima jestli jde kdyz si chci zavest ucet u nejake spolecnosti co vyzaduje vstupni kapital 10 000,kdyz je na ucet slozim a treba po mesici bych 5 000 zase vybral,jde o to ze mam 5000,ale rad bych otevrel u nekoho kdo pozaduje 10 000.Jde to tak udelat ze slozim pozadovanou castku,ale potom polovinu vyberu a budu obchodovat jen s 5 000$ ?Nebo nejde z takoveho uctu vybirat vubec??Diky za odpoved snad pochopite o co me jde

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

Dobrý den
Chci se zeptat, zda je možno u brokera založit účet např. rok před plánovaným obchodováním? Jde mi o to, že dnes je dolar poměrně nízko a já bych byl schopen fundovat účet o velikosti cca 12000 USD. Když se podívám zpětně na dolar, jak v průběhu let silně klesal (jen poslední rok o 6 Kč), tak pokud by další rok vyrostl zpět o 6 Kč, tak se jedná o 60000Kč na 10000 USD a to je dost peněz. Zatím to vypadá, že se dolar trochu ustaluje a možná se i zvedne. Mám obavy, že až budu schopen za cca rok začít po důkladné přípravě, tak aby zbylo alespoň na těch 10000 USD. Jaký je váš názor a rada? Díky
Kamil

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Aldrich,
bez problémů, jen je dobré si ověřit, zda právě váš broker nemá poplatky za vedení účtu, potom by to nemuselo být až tak výhodné, ale existuje dost brokerů, kteří mají "vedení účtu" zdarma. Takže založit účet a papertradovat se dá v pohodě, třeba i rok.

ať se daří,
Míra

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...