Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 380
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Honza K:
Díky moc za odpověď!

chystám se obchodovat ID finwin 5 min Timeframe a na demo účtu obchoduji již pár měsíců, ale někdy mám pocit, že musím hlavu strčit až úplně do monitoru abych viděl co CCI dělá jinak se asi jen s notebookem obchodovat dá...jinak monitor bych využil tak, že bych měl pouze zvětšenou obrazovku...pravděpodobně bych neobchodoval na dvou monitorech...nad čím ale přemýšlím je to, že jsem momentálně na 4 měsíce v USA a nejspíš bych si nemohl monitor odvézt s sebou do ČR tak mne zajímalo jestli jste i někdo ostatní vnímali jako překážku obchodování jen s notebookem bez externího monitoru při zobrazení jen jednoho grafu? (mám pod sebou 3 indikátory) a dva klouzavé průměry

• 9 months later...
Odesláno

Zdravim kolegove,
potrebuji poradit,mam notebook s parametry RAM 4GB,procesor Intel Pentium CPU 2.30 GHz, SSD 240GB z toho 169 GB volno,presto se mi Sierra Chart trochu seka.Treba kdyz zapnu nahravani(Snagitem)tak se mi zpomali,kdyz zadavam prikazy tak mam i nekolika vterinovou prodlevu,take se to zpomali kdyz mam natazene pres grafy volume profil.
Mam pripojeno 2 monitory.Na jednom mam FIMS plochu na druhem 30 min.graf.Jinak behem obchodu pocitac nezatezuji,pozaviram okna a tak.
Napadlo mne jestli nemam slaby procesor,uvazuji o porizeni Core i3,i5.Jestli to pomuze?
Dik za radu.

Odesláno

kurt Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravim kolegove,
> potrebuji poradit,mam notebook s parametry RAM
> 4GB,procesor Intel Pentium CPU 2.30 GHz, SSD 240GB
> z toho 169 GB volno,presto se mi Sierra Chart
> trochu seka.Treba kdyz zapnu
> nahravani(Snagitem)tak se mi zpomali,kdyz zadavam
> prikazy tak mam i nekolika vterinovou
> prodlevu,take se to zpomali kdyz mam natazene pres