Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni pořád mluví jen o vydělávání peněz,ale nikde jsem neviděl nic co se týká daní!Podle finančního uřadu kdo obch.akcie.komodity....a prodavá je do pul roku,je podnikatel a musí si tudíž vzít živnostenský list.S tím souvisí placení pojištění,daní.ze ztráty i ze zisku atd.Zajímám se o komodity,ale pakliže je to tak určitě to hodně lidí odradí,přijít o peníze v komoditach a ještě za to platit statu.
Předem díky za každý příspěvek :) (td)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Svudníčku, ze ztrát se samozřejmě nic neplatí. Vždy daníte pouze zisk - podrobná diskuze na téma daně je v uvedeném vlákně. Vše co bylo možné říci na téma daně zde již bylo řečeno a každý kdo v komoditách vydělává by si měl na zpracování daňového přiznání najmout profesionála a nehledat rady v diskuzích. Daně nejsou složitější než v jiných oborech, jenom neznalí začátečníci co sami nikdy nic nedanili se všechno snaží dělat složitější než ve skutečnosti je.

Jelikož ale s Tomášem nejsme daňoví profesionálové (mimochodem - pro úspěšné obchodníky co toto téma zajímá je zde kurz s profesionálním daňovým poradcem) na tomto poli nejsme schopni řešit individuální problémy a proto jakékoliv další vlákno zde již nepřenese nic nového.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...