Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 3 months later...
  • Odpovědí 76
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Zdravím,
mám dotaz na Stochastics . Co znamená ta perioda X,Y,Z ? První číslo je podlě mě zavírací cena vůči rozpětí X dnů (neboli %R indikátor), ty 2 další čísla nevím . Díky za odpovědi .

• 2 months later...
Odesláno

Zdravím zkušenější..chci se zeptat čím to je, že se indikátor chová např. u EURUSD jinak než u GBPUSD. Obchoduji tři páry a u každého páru mám jiné nastavení které vyhovuje tomu danému páru. Zajímá mě jestli se chování indikátoru časem mění, takže budu muset aktualizovat nastavení..a co to ovlivňuje.. Díky předem..Parez (tu)

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím,

Nemůže se mi objevit ZLR studie v grafu sierra chart.
Nastavila jsem si další studie jako:
Ema 34,
CCI 14,
Sidewinder v Input name: Ema 34, LSMA lenght 25
Chop Zone
LSMA above/below last v Input name: MA34

Dále bych se ráda zeptala na obchodní system WoddiesCCI a jeho nastaveni v SCH.....informace z finančíka jsou vynikající jen postrádam jaký lenght CCI bych měla zvolit pro tento obchodní system. CCI 14 nebo CCI50 ...či oba dva? Nevím zdali výše nastavené studie jsou správné.

Hádam, že je to pro Vás triviálnost, ale i tak prosím o radu.

Děkuji Finančníku a Vám všem za toto forum.

Odesláno

lena007:
Ak si dobre spominam tak v sierachart by mal by wcci ako indikator uz aj s SW,CZ aj LSMA v jednom, skus pohladat. Woodie pouziva 2 cci, jedna ma periodu 6 (turbo) druha 14, financnici pouzivaju periodu 14,50 neviem ktory ti viacej sadne vyskusaj a uvidis

hodne zdaru

• 2 months later...
Odesláno

richard111: nevím jestli tomu tak je na 100%, ale tyto indikátory jsou součástí kurzů emini. Tuším, že AR si nechal naprogramovat Tomáš, takže nepředpokládám, že se to tu bude kopírovat :)

Odesláno

Zdravím tradery, protože jako nováček zde na serveru nemůžu nevím proč vytvořit nové vlákno, musím se zeptat tady. Chci zkusit systém FinWin na Forexu, ale nedaří se mi tam nainstalovat klouzavé průměry EMA 34 a 204. Sice je různých EMA na Internetu ke stažení mraky, ale nejde tam nastavit ty správné periody. Nevíte kde bych pochodil? Dík.

Odesláno

Ještě jeden drobný začátečnický dotaz mám. V indikátoru CCI chci barevně rozlišit úsečky 0, +100,-100 atd. ale jde to nastavit jenom tak, že mají všechny stejnou barvu. Když vyberu barvu pro např. +100, tak se mi barva změní i u všech ostatních...V MetaTrader4. Dík.

Odesláno

oneironaut

EMA ako také, mas standartne v ponuke indikatorov MT4. Najdi si Moving Average /MA/, vtiahni ho na graf, obdobie nastav na 34...... Ma metodu vyber Exponentional /E/ a mas z toho EMA34. Pre EMA 204 sprav to isté. Nezabudni si ich farebne odlisit.

• Vytvořit...