Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Velmi prosíme, pomozte!


Doporučené příspěvky

Asi každý, kdo včera viděl Na vlastní oči musí souhlasit, že to bylo šokující a mně osobně to nenechalo klidně spát...
Chtěl bych tedy tímto velmi apelovat a velmi poprosit každého o pomoc.

Nejlepší způsob jak pomoci je každý měsíc zaslat 200,- kč na následující účet:

2200022/0300, Variabilní symbol 9

Vím, že je zde mnoho takových, pro které poslat 200,- kč měsíčně neznamená nic. Stačí pouze zadat pravidelný příkaz a za jeden rok díky vám přežije 16 dětí, kteří za tyto peníze dostanou kompletní stravu... Přemýšlejte o tom: 2400,- kč za rok a tím dáte život 16ti dětem.... Vždyť podobnou částku sami často projíme za jediný týden! 2400,- kč je 120 USD a mnozí už dokáží toto vydělat v ztrích za chvilku....
Finančníka čte hodně přes 1000 unikátních lidí, kdyby jenom 10% všech využilo trvalých příkazů, za rok je to skoro 2000 dětí, kteří budou mít na základní potřeby a jídlo!

Kdo si nemůže dovolit 200,- kč měsíčně, prosím, pošlete alespoň 30,- kč SMS.

Formát: DMS UNICEF

Tel: 87777

Mám takový návrh - zkuste podobnou poslat po každém dobrém dnu, kdy vyděláte v trzích...

Díky všem!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Martinek:
Pokud je mi známo, tak projekt UNICEF přes DMS funguje dlouhodobě. O ukončení platnosti čísla 87777 jsem na stránkách provozovatele DMS nenašel žádné informace (je to společné číslo pro všechny projekty DMS), takže přispívat ve prospěch UNICEF je možné i nadále. Jestli to nebylo míněno tak, že příspěvky do konce roku půjdu na podporu dětem z reportáže.

S pozdravem Míra

Link to comment
Sdílet pomocí služby


Tak teď nevím jak reagovat toto vlákno vzniklo dnes , stejné téma někdo nakousnul ve vlákně o tasocs ale řekl bych že tam se to nesetkalo s takovým ohlasem jako v tomto vlákně nevím jak se v tom vyznat ?? Jinak dobrý nápad já osobné dnes poslal 3000 na účet UNICEF tak snad naloží s penězi podle nejlepšího svědomí .
Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Neznám , nic horšího, než vidět děti umírat hlady. A já je kamarádi viděl. V Angole. Tehdy tam bezištně pomáhali hlavně sdružení "Lékaři bez hranic" ,o UNICEFu jsem neslyšel, že by tam nějak zasáhl. Myslím si, že UNICEF je nabubřelá megaorganizace, kam padají toky peněz, ale jen zlomek se dostane potřebným. Mnohé spolkne sama, ostatní místní gangy či představitelé země, kteří v dané lokalitě rozhodují. Tím ale nechci zpochybnovat ukol takových organizací, jen k nim mám nedůvěru. Rozhodně raději podporuji akce typu známého fotografa Šebíka, který to dělá nezištně a o svém volném čase na své náklady, protože u takových akcí mám téměř jistotu, že peníze skončí u adresáta a to je u těch dětí nebo u lidí, kteří těm dětem pomáhají.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...