Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Grafický soft pro on-line


Doporučené příspěvky

Vážení, rád bych se dozvěděl jaký používáte software pro ID živé obchodování. Já využívám program FS Xtra, ale připadá mě docela drahej. Máte někdo Sierra chart? Prý je to dobrý. a relativně levný. Kolik stojí Vaše živé grafy (mimo poplatků burz)?
Potřebuju šetřit. Díky za odpověď.

PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Zdravím, rád bych v nejbližší době vstoupil do reálného světa obchodování s komoditami pro ID a jsem nyní ve fázi hledání SW využívající reálná data... Na FS Xtra jsem samozřejmně narazil a velmi mně zaujal (dle referenci se řadí k těm lepším), a proto bych se rád zeptal, kolik platíte za živá data? Díky za odpověď... Zdravím Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Zdravim,
ja v soucasne dobe taky hledam soft pro ID trading i kdyz zatim nejedu natvrdo, ale z pohledu do budoucna..., okukoval jsem uz Xtru, esignal ale ty mesicni poplatky se mi zdaji opravdu velke, stacily by mi jen live data na ES a YM a par indikatoru a zakladni nastroje TA ... 150usd mesicne za soft se mi pro zacatecnika zda fakt hodne...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím.
Pokud potřebuješ pouze "živá"data v numerické nebo grafické podobě,můžeš využít Realtimedata.cz asi za 600Kč/měs.
Program má více variant.Pro data z US trhů se musí vložit do programu malý soubor.Je tam spousta funkcí a nastavení,ale nabídka nástrojů pro TA je pouze základní.Schází český manuál,ale mají podporu na telefonu.Základní funkce jsou ale všude stejné.Pět dní poskytují bezplatnou zkušební dobu.Jako zdroj aktuálních dat postačuje.
Od Tomáše jsem dostal vynikající tip na Barchart.com.Tam si můžeš vybrat co přesně potřebuješ.Cena provedení pro ES je asi 16+29 =45 USD/měs. a umí to skoro všechno.Vyzkoušel jsem 2x 14 dnů "ostrou"neplacenou verzi a jsem nadmíru spokojen.Indikátorů,oscilátorů a dalších funkcí kolik potřebuješ.Nakonec ale stejně přijdeš k názoru,že si vybereš jeden nebo dva indikátory a ty budeš využívat.Mě zatím schází funkce,abych mohl mít současně otevřena dvě okna s grafy s různými časovými periodami např.minutový a pětiminutový graf nebo jejich MACD.Možná tam ta funkce je,ale jako "anglicky slyšící"ji nevidím.Pro platbu do USA je třeba "embosovaná" karta s reliefem,na kterou čekám.
S potěšením konstatuji,že se začínají vyskytovat vedle obchodníků s cukrem a kukuřicí také ID obchodníci s ES.Víc hlav-více rozumu.Jen tak dále. josef

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,
Diky za info na ty realtimedata.cz urcite juknu zni to dobre, jsem taky rad, ze se tady rodina lidi jedoucich ID rozsirila, trosku mi to tady schazelo.. Ja v soucasnosti pro paper trading pouzivam interaktivni javagrafy na tradesignals.com , je nutna free registrace, grafy jsou se spozdenim, ale ta platforma v jave je pro paper trading idealni, urcite doporucuju zkusit, spousta indikatoru (i kdyz ja pouzivam hlavne MACD) a velmi dobre ovladani... Vcera jsem na tradesignals obevil ze poskytuji i ostrou placenou verzi, soft stoji tusim 45dolcu/mesicne + 18dolcu data (ES atd.) coz uz se taky da snest.. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Jo, u Global futures je docela slusna jazykova podpora, pan Kuzel mel snahu vcera se mnou komunikovat i po telefonu, opravdu cestinou :) ,bohuzel spatny signal mi zanechal pouze par informaci slysitelnych. Jeste takova malickost, pokud se rozhodnete,ze se zaregistrujete pro zkouseni dema SR,muze to trvat den,dva,nez vam preposlou potvrzovaci mejl s prihlasovcimi udaji. Ja se registroval v pondeli a doslo mi vse az vcera. (byl jsem nateseny hned ze startu tydne,ze budu zkouset papertrading na zivych datech :) . Hezky den preji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Zdravim,
obcas mi pride mail s velkou grafickou prilohou obrazok.bmp . Nasiel som jednoduchy free konvertor bmp2png.exe, ktory problem riesi. (png2bmp.exe konvertuje z png znova bmp) Po konverzii BMP do PNG je priloha omnoho mensia. Programcek prikladam zipovany. Pouziva sa v CMD okne. Snad s hodi.

S prilohami na financniku je nejaky problem. bmppng.zip nechce akceptovat. Prikladam preto link na zdroj :

www.ron-sk.com/soft/bmppng.zip

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Martinek,Jakomo :
Samozrejme. Ja osobne pouzivam SnagIt, ACDSee a PaintShop PRO (tu) a Malovani moc neoblubujem (td). Konvertor som ponukol tym, ktori tieto nastroje nemaju. Naviac je mozne volat bmp2png v davkovom subore BATCH a konvertovat viac obr. naraz. Tak si publikujem obrazky na web. Snad utilitku vyuzije ten, kto ju potrebuje. IMHO :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...