Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Psychologie obchodování – peníze se válejí na zemi!


Doporučené příspěvky

  • 2 years later...

Velice pěkně napsaný článek, s těmi papírky.
Tohle když si člověk bude číst pokaždé než započne svůj obchodní den, tak nemá šanci, nebo podstatně hodně malou šanci odbočit z cesty po které se vydal a která vede k profitům.
Je totiž velmi jednoduché a svůdné ze správné cesty sejít a dostat se do věčného "kolotoče" ze kterého je jen jedna cesta, a to s účtem hoden k pláči.
Přeji všem hodně úspěchů v tradingu :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...

Nemůžu si pomoct, ale musím přidat obrázek peněz které jsem našel postupně při své procházce Prahou 21.8.2008. Toto není žádný fór, ale skutečnost. Schválně kdo uhodne, kde se volně k sebrání nejvíce nacházejí? :-) Peníze se skutečně válí všude, jde jen o to naučit se je vidět a nastavit si v hlavě částku, kterou chcete vidět a vzít si ji. Stejně to funguje i v tradingu, ale trvalo mi spoustu let, než jsem si to uvědomil a definoval jasné cíle pro týden, měsíc atd.

12775

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
  • 1 year later...

jayes
Skvělý příspěvek. To mi připomíná mou matku. Často se stávalo, že našla peníze v okamžiku, kdy jsem s ní někam šel a já si jich ani nevšiml. Někdy jsem z ní měl pocit, že by to mohla dělat na plný úvazek. Rozdíl mezi námi byl v tom, že ona jaksi věděla, že na 90% něco najde. Můj subjektivní odhad byl 0%. To způsobovalo to, že jsem se po chodníku nikdy moc nekoukal a proto i nic nenašel.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...