Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Komodity: „proč to nedělá každý, když je to tak jednoduché“?


Doporučené příspěvky

  • 6 months later...

TO: Tomáš Dovolím si zahájit diskusi k tomuto článku malým zamyšlení.Nikdo snad nechce,aby ho o čemkoliv informoval někdo,kdo o tom nemá dostatek vědomosti.Přesto to každý z nás každý den zažívá na vlastní kůži.Správné,pravdivé a použitelné informace nejsou zadarmo.Pokud je člověk chce získat musí se hodně snažit.A když se to povede je nutno informaci pochopit.Tolik práce najednou!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

TO: Pavel73 DOBRÝ DEN! Stačí jen kliknout na ZDE. (tu) Tím to teprve začíná.Když už něco pochopím,chci si to i ověřit,jestli je to opravdu tak,jak se mi tvrdí.Ne vše co je zadarmo je skutečně takové,jak se na první pohled tváří.Poznat pravdu nebude asi tak jednoduché! V čem je tedy fígl těch co to umí?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

TO: Svoboda Je tu velká spousta těch,kteří obchodují naživo.Ti ví,jak na to. Ostatním se snaží poradit,jak to dělat jednoduše.Je to velmi jednoduché. NÁKUP-PRODEJ.Postup je nutno přečíst na hlavní stránce.Potom už stačí dodržovat vytvořený plán a vydejchat jeho ztráty,ale i jeho profity.Žádné psaní příspěvků kamkoliv Vám profit nevynese.Vsaďte spíše na trénink a disciplínu v obchodování. (tu).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jeste jste zapomneli na (urcite hojnou) skupinu, ktera by moc rada obchodovala, ale zatim nema dostatecne financni prostredky. Akcie i komodity uz sleduju dlouho, ale porad jen jako teoretik (krome nekolika her, coz je jen dalsi teorie tradingu a vetsinou se pravym obchodum jen vzdalene podoba) - vědět jak znásobit své finance je jedna věc, ale sehnat nejdříve ty finance věcí druhou...

btw Dost dlouho sem přemýšlel, proč tento server tak vychvaluje trading s komoditami, všechny "nabádá" (ano, v podstatě to tak je) k co nejrychlejšímu vstupu na komoditní trh a porovnává grafy PRŮMĚRNÝCH výdělků na akciových trzích s výdělkami JEDNOTLIVCŮ na trzích komoditních, aby se každý hned nadchl a pustil do tradingu... A navíc sem nechápal, jaktože jsou tak skvělé návody ZDARMA??? Vždyť nikdo si nepřeje přehnanou konkurenci... Až jsem se dočetl, že Parretovo pravidlo platí i zde - 80% investorů převede své finance do kapes těch zbylých, zkušených 20%, kteří už se tradingu nějaký čas věnují... A proto je i celý finančník orientovaný na "zlákání" nových investorů -> většinou to znamená další prachy pro ně... Nebo se pletu?

Přesto budu číst návody atd. dál, a jakmile si někde vydělám dostatečný počáteční kapitál, vrhnu se na komodity a rozdělím své finance mezi oněch 20%, nebo už budu dostatečně "našprtaný" a dostanu se mezi vydělávající tradery ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

WronX tak to už je fakt dobrá paranoia :)
My tu nikoho k ničemu nenabádáme - články jsou určeny lidem, kteří se chtějí v tradingu zlepšit. Je na každém jakou životní cestou se vydá, ale u podobných příspěvků jdu vždycky do kolen. Vy se prosím do žádného tradingu nepouštějte, protože až o své peníze přijdete, tak nechci slyšet, že jste to od začátku říkal :)
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Wronx:
s problémem kde a jak sehnat fin. prostředky pro live trading na tomto serveru řešilo zajisté velmi mnoho lidí...ten kdo to s tradingem myslel nebo myslí velmi vážně si je dokáže sehnat (za rok, dva,...) tím, že chodí na brigády atd. Druhá skupina je nikdy nesežene a jen se stále ptájí ach bože, kde já ty peníze mám vzít. Jak tady nědko píše: Kdo chce hledá způsoby a kdo nechce hledá důvody.

Ale jedno se Vám musí uznat, Váš příspěvek mě velmi pobavil :o) Jak dlouho studujete tento server? Ať už je to jakkoliv dlouho, vůbec nic jste nepochopil a je lepší se tradingem vůbec nezabývat, protože Váš přístup a myšlení Vás v tomto businessu přivede do záhuby (pokud nezměníte přístup a styl myšlení). Jo a díky za info o tom kdo má mé SL, stále jsem nad tím přemýšlel :o)))

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Wronx:
co dodat k tomuto prispevku??? Moje dobre JA Vam radi s tradingom nezacinat a zasit sa niekde do zamestnania a uzivat si "istoty". My s manzelom sme problem fin. prostriedkov riesili 1/2r. a uspesne. Kto chce, zvladne vsetko...je to len v nasich hlavach. Momentalne uz slusne profitujeme...samozrejme tomu predchadzala 9mes. drina a sme zivym prikladom, ze ked sa chce, vsetko sa da.
Good luck...
Eva.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

TO: WronX BLAHOPŘEJI! Právě jste byl ušlapán argumenty. GAME OVER! Teď vážně. Ti co nemají ani korunu na obchody prostě hrají,že ji mají.Znovu a znovu čtou finančníka,zkoušejí vylepšovat své plány a pracují zadarmo na svých budoucích profitech,jako VY.Nikdo Vás nenutí investovat do čehokoliv na tomto serveru.Zajděte si do kterékoliv banky,tam Vám poradí,jak nejlépe investovat.Nebo je to jinak?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Asi sem mé pocity nevyjádřil dost jasně... Se vším, co jste tady napsali souhlasím, proto se to nedá moc považovat za argumenty... Peníze na trading shánim, tak nevim, proč se mě někdo snaží poučit, že si je musim nejdřív sehnat... Je to asi jasný základ pro trading a jak jsem napsal: "...jakmile si někde vydělám dostatečný počáteční kapitál, vrhnu se na komodity a...". To "někde" neznamenalo, že už se na tom dávno nepracuje.
K tomu "nabádání" - tak jako teď, vždy jsem to uvedl v uvozovkách - asi sem to opravdu napsal trochu provokativněji, než jsem to myslel. Chtěl sem tim říct, že člověk, který má zdravý (či nezdravý jako já:) ) postoj k riskování, prostě musí dostat chuť ihned začít investovat. Já jsem se nechal "zlákat" už v minulosti akciemi (zas jen teoreticky, sem mladej, a vydělaný peníze sem prostě musel investovat jinak), ale ne žádným jiným serverem, ale VÝDĚLKY. Tak jsem myslel ono "zlákání". Finančníku připisuji v tomto ohledu pouze informativní roli, která se samozřejmě nedá nijak kritizovat. Tím jsem snad vysvětlil můj příspěvek.
Dále bych se chtěl omluvit všem, co mi píšou, abych se do tradingu nepouštěl. Moje slabá vůle mi nedovolí to alespoň nezkusit;) Dřív nebo později prostě začnu, a můžu vám slíbit, že nikdy neřeknu, že jsem "to" od začátku říkal. Doufám, že ani nebudu mít příležitost :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...