Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: MSA 3 - skvělý vylepšený nástroj pro analýzu obchodování a nyní i portfolia


Doporučené příspěvky

:) Everest, zub v protismere casovej osi znamena ze po tom co si zaznamenal obchod napr o 16:00 urobis nasledujuci obchod o 15:45 napr. Resp pre pozicne obch ze napr po stvrtku 11.10.2007 urobiis dalsi obchod v stredu 10.10.2007. A to mi pripada viac ako nemozne ;)
Teda zaujma ma cim je t sposobene v MSA3

Doggy

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Prosim o radu.
Tyka se to ukazkoveho deniku pro excel z clanku "Praktický návod jak analyzovat vlastní obchodní výsledky v programu typu MSA - import" ktery sem si ztahnul.
De o to ,ze kdyz pokracuju ve vyplnovani tabulky o dalsi data nebo kdyz ji vycistim a davam svoje tak se mi dale automaticky dopocitava sloupecek - +/_ , zisk/ztrata , win , loss, B/B , zisk , ztrata (nemusim stale dopisovat vzorecek - sam se doplni do bunky a vypocita) , ale problem je u posledniho sloupecku BankRoll tam to nefunguje a musim ten vzorecek bud stale dopisovat nebo kopirovat. S excelem moc neumim a nevim jak ho donutit aby to doplnoval i v tom poslednim sloupecku automaticky. Vite nekdo jak na to ?
Diky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...
  • 1 month later...

Prosim o radu.
Stahnul jsem si MSA3 na zkoušku a importoval data v csv formátu dle návodu zde na webu, oproti návodu je ve verzi 3 volba měny, tak všude automaticky nastavuji $ a Angličtina (Spojené státy), ale equity křivka mi pak na ose Y ukazuje sice symbol $, ale hodnoty evidentně v Kč (nějak přepočítané), stejně vlastní statistcká data v pravém sloupci.
Můžete, pls., někdo poradit, jak dostat na osu Y a do výstupů analýz MSA3 skutečně hodnoty v $.
Díky moc,
Míra

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...
  • 2 years later...

Moje MSA má v title bare MSA2, zataľčo v "About" mám 3.1.1.... ale inak skvelý program.

karelk: 2 roky po otázke, tu je odpoveď: Analysis - Position Sizing - Equity Curve Crossovers, tam checkbox Show moving average on chart. Ktokoľvek sa čo i len trochu pohrá s týmto programom, mal by odpoveď na podobnú otázku nájsť aj bez diskusného fóra za max pár minút.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

zdravim vsetkycg traderov, som zacinajuci trader a stiahol som si MSA 3, nech sa snazim ako sa snazim nemozem don dostat data z backtesteru z kurzu "workshop", dodrziavam presny navod ale stale my to ukazuje ze moje data su nekompatibilne vo formate CSV (MS-DOS) a ked ich importujem tak my ukaze iba datum, ziadne profity ani straty, moze my prosim niekto poradit, dik

Jozefk

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...

Ten workshop s MSA je dobrý počin, náplň dne se zdá být prima, ale osobně bych se přimlouval pro nějaký příští workshop dát k dispozici nějaké materiály , i třeba pdf s nějakým vysvětlením jednotlivých voleb, zatržítek apod. aby si to mohl účastník na workshopu případně dokompletovat, psát poznámky k předpřipravenému, co se bude dělat atd. Myslím, že tohle by nezabralo mnoho času zase....

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...