Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Pozdrav z NY


Doporučené příspěvky

Libic funguje, teda traduje v NY? Tak som zvedavy na clanok, pamatam si clanky o Chicagskych burzach, teraz bude o NY burzach, tusim ste nieco navstvili ked ste boli pozriet Woodieho. Tak ma napadlo, ze ked uz ste navstivili tolko burzovnych domov, ci by ste nenapisali rozne specifika o tych burzach, cim sa podobaju, cim sa lisia a tak podobne, samozrejme ak bude cas. Uzite si Big Apple. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím také a těším se na reportáže,jednak jak to vypadá na burze a také co na to říkate vy. Jinak jsem rád za vás, že můžete takto cestovat, protože jedna z věcí proč se chci živit tradingem jsou dostatečné finance na cestování a trading mi umožnuje pracovat téměř odkudkoli a být poměrně dobře zabezpečený, pokud se mi bude dařit:) Takže se můžu těšit až uvidím reportáž, že se tam jednou taky podívam. Přijemný pobyt přeje

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim Vas Tome a Petre!
I kdyz se nezname osobne(i kdyz Vase stranky sleduji od pocatku vzniku a mnoho s nich cerpam),rad bych Vas ,pri Vasich cestach po USA pozval na osobni setkani s nasi malou skupinou traderu(2-5 lidi :)).Zijeme a obchodujeme v Chicagu.Takze jestli budete mit nekdy cestu pres toto mesto,radi bychom se s Vami setkali a ukazali zivot cesko-slovenske (traderske i netraderske) komunity v Chicagu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...