Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

dva napady


Doporučené příspěvky

zdravim autory a ctenare techto stranek,

i kdyz se mi tyto stranky libi po obsahove (vetsinou :-) tak i po graficke strance, a tez je mi jasne, ze v tuto chvili je web financnika vlastne temer charitativni cinnosti ze strany jejich provozovatelu, zkusim vam navrhnout male vylepseni k diskuzim. Oceni to spise pravidelni ctenari nez nahodny navstevnik.

- aby se po rozbaleni konkretni diskuze zobrazoval i jeji nazev ("Futures", "Brokeri" atd..), je to pro snadnejsi orientaci, pokud mate otevrene vic oken/tabs - pak se da lepe hned zjistit v ktere jste diskuzi

- aby v seznamu diskuzi bylo zobrazeni novych zprav "klikaci", s tim, ze by se po rozkliknuti nove zpravy rovnou otevrely a clovek nemusel lovit v seznamu prispevku, ktere jiz cetl a ktere jeste ne. u kratkych diskuzi je to sice zbytecne, ale u tech delsich to clovek oceni, zvlast, kdyz nema ADSL pripojeni a musi na natazeni stranky trochu cekat.

jeste jednou diky autorum za jejich stranky

-- honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nevím, jestli to není drzost, ale taky bych to přivítal. Občas je docela zdlouhavé překontrolovat co je nového a co ne. Když to přejedu 6x za den, tak už si pamatuju poslední čas a autora příspěvku, ale jinak je to už trochu nepřehledné. K poděkování autorům stránek se připojuji.
Bohdan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,
bojijo - u každého nového příspěvku je nápis "nový" - to by mělo orientaci poměrně slušně ulehčit, ne? Alespoň u mě to tak funguje (označení nových příspěvků je viditelné pouze registrovaným uživatelům).

Jinak co se nových funkcí fóra týče - ani já, ani Tomáš nejsme programátoři a toto fórum je standardní hotový - a naštěstí velmi dobře funkční - produkt (phorum.org), které jsme si nechali nainstalovat. Tzn. nějaké zásadní úpravy můžeme plánovat do nějakého budoucího upgrade serveru, průběžné "leštění" fungujících technologií asi ale není zrovna aktuální priorita.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Omlouvám se, jestli jsem se vás nějak dotknul, ale protože moje IQ je pouze mírně nadprůměrné, což není žádná sláva, tak červené nápisy "nový" nechápu. Když se podívám např. na "Finančník.cz - otázky a odpovědi", svítí tam "130nový". Když to rozbalím, naše nové příspěvky nemají nic a např. od vlákna "nováčci" je všude nápis "nový" až dolů, kde je dokonce rok 2004. Pokud rozbalím "Diskuze nad obchody" tak opět svítí některá stará vlákna, ale např. "akcie" kde jsme teď trošku diskutovali, nápis "nový" nemají a "obchody začátek května" také ne.
Chápu, že tady píšu o nesmyslech, ale i tak mi to někdo prosím vysvětlete. Potom už nebudu obtěžovat.

Bohdan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,
toto není obtěžování - jen se ptejte.
"Nový" je zobrazen u diskuzních vláken, které obsahují nový příspěvek od Vaší poslední návštěvy.
Tj. pokud přijde do fóra nový uživatel a přihlásí se poprvé, pak nový vidí úplně u všech vláken. Jakmile si nějaké přečte, pak "nový" přestane být zobrazováno (do doby než tam bude nový příspěvěk).
Tato funkce je dobrá hlavně pro uživatele, kteří se do fóra vrací - máte-li jako "nový" označení i hodně staré příspěvky které nechcete číst, pak klikněte dole v seznamu diskuzních vláken (tj. např. v rubrice Brokeři) na volbu "Možnosti: Označit všechny příspěvky jako přečtené" - do budoucna se vám bude značka "nový" zobrazovat pouze u skutečně nových příspěvků.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No a nemohlo to být proto, že v diskuzním vlánku přibyl nový příspěvek? Tzn. četl jste prvních 10 příspěvků na dané téma, ale 11. byl nový - proto systém označil vlákno s přívlastkem "nový" - tj. upozornění na to, že ve vláknu je nový příspěvek. Takhle nějak by to snad mělo fungovat...:)
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Ahoj!

Mám takový malý postřeh k vaší diskuzi ohledně nových příspěvků. Měl jsem podobný problém, že již přečtené příspěvky se mi zobrazovaly označeny jako nové. Přestalo to v okamžiku, kdy jsem se ve stránkách diskusí přestal pohybovat pomocí šipek prohlížeče ( vpřed a vzad). Pokud se po přečtení příspěvku vrátíte tímto způsobem na předcházející stránky, i po opuštění stránek Vám zůstanou přečtené příspěvky označeny jako nové. Využívám teď k procházení diskusí odkazy nad příspěvky a funguje to jak by mělo.

Gabs.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...