Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Opční akademie


Doporučené příspěvky

Zdravím,
Čím více budete rozumět úplným opčním základům (call, put, nákup, výpis, výpočet příslušného risku atd. atd.) tím více se budete moci soustředit na detaily samotných pokročilejších strategií a našich taktik.
Nicméně kurz jsme se snažili postavit tak, aby to byl kurz pro nováčky s opcemi, kterým poskytne rozumně srozumitelný průvodce základy a poskytne jim zároveň několik našich vyzkoušených profitových strategií. Tj. budeme samozřejmě hovořit i o základech.
Technicky budeme věci ukazovat na platformě TOS (thinkorswim.com) a trochu IB. Spoustu věcí ale připravujeme do forem videí, které budou pro účastníky k dispozici, takže si každý bude moc technické věci osahat doma právě pomocí videotutoriálů, které kurz rozšíří o další hodiny. Plus zde ve fóru bude speciální záložka pro účastníky kurzu, kde budeme moci řešit domácí úkoly, které na kurzu padnou, a které budou směřovat k praktickému procvičení jak strategií samotných, tak začínajícím ukáží velmi konkrétní cesty, jak opce uchopit. Tj. snažíme se myslet i na určitou podporu po kurzu, která by měla vyrovnat znalostní rozdíly mezi účastníky.
Nicméně čím víc budete o základních principech opcí vědět, tím lépe, ale podmínka to určitě není.
Po technické stránce – na kurzu bude internet, je možné přijít s notebookem, ale není to tak primárně plánováno (tj. nebudou k dispozici nějak hromadně prodlužovačky a ani neposilujeme routery - pokud by mělo net hodně lidí asi nepojede příliš svižně). S TOS bude lepší si projít skripta a hlavně videa.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...
  • 5 týdnů později...

Zdravím,

jestli jsem tomu dobře rozuměl tak k absolvování tohoto kurzu můžu být totální opční začátečník a mělo by mi v klidu stačit pročtení seriálu ZAČÍNÁME S OPCEMI na finančníku? Nějaká zkušenost se software (můj hlavní kámen úrazu vždy a při všem), který bude používán není potřeba?

díky rád se zúčastním

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...

Dobry den,

v minulosti som sa zucastnil kurzov e-mimi I a II a bol som velmi spokojny. Zacinam sa tiez zaujimat o opcie a preto by som sa rad zucastnil kurzov: "Jak obchodujeme opce I a II." Precital som si tiez serial s videotutorialmi. Vsetky ukazky su robene v obchodnej platforme ThinkOrSwim a samotna platforma vyzera zaujimavo. Zial v momentalnej situacii, ked TOS neotvara ucty pre Slovakov a Cechov, pre mna (ale zrejme nielen pre mna) polovica prveho kurzu, kde sa ucastnici zoznamuju podrobnejsie s touto platformou, straca zmysel pretoze by som sa rad zucastnil aj s notebookom s nainstalovanym softverom, ktory budem vyuzivat aj pre live obchodovanie opcii.

Neuvazujete o zmene tych casti kurzu, ktore sa zaoberaju TOS na inu platformu, ktora je dostupna aj v SR a CR?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pepe2000
TOS je podle našeho názoru ideální platforma pro bezplatnou analýzu opčních obchodů, které lze pak exekuovat například v IB. A jelikož je stále možné TOS používat coby demoplatformu i v ČR a na Slovensku (viz tipy zde v diskuzi) o změně kurzu neuvažujeme. Tj. základní analýzy budeme ukazovat na TOS s tím, že pak účastníci kurzu dostávají i návod jak obchody zadávat do platformy IB.
Kurz neplánujeme měnit i z důvodu, že TOS jistě znovu své služby v plném rozsahu zpřístupní klientům z ČR i Slovenska a s Tomášem tuto platformu používáme pro své vlastní obchodování.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...