Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál: práce s indikátory v NinjaTrader


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 30
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

To jmak:

Blbě na to koukáš. EMA se sice počítá již ze dvou čísel, ale to jedno je poslední cena a to druhé je příslušná EMA o jedno zpět.
Takže i EMU5475 lze počítat jako MÁMU již ze dvou barů (levý mňam a pravý mňam), ale správnou vypovídací hodnotu bude výsledek (z původního mimina) mít až po uběhnutí té správné požadované historie (jesle, školka, škola) což v tomto případě znamená 5475 a tepve pak můžeš hotovou slečnu pozvat na randění po grafech aby nakonec splnila to co od ní chceš (praní ponožek, rozmnožování atd.).

Zkus si podle toho vzorečku připravit výpočet do excelu a poznáš to. Ti co by to potřebovali česky, tak to je k mání v Elderovi Tradingem k bohatství na str. 147.

Jiří S.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Dobrý den,
na Emini II byla řeč o sledování S/R úrovní nočních seancí systému FinWin. V NT nemohu najít možnost nastavení barevného odlišení noční seance jinou barvou barů. Nebyla by možnost toto naprogramovat, nebo použít a upravit jiný indikátor třeba klouzavý průměr, který by měnil barvu ne podle klesání-stoupání, ale zadáním časového úseku kdy má být př. bílý (den), černý (noc)? Nejsem programátor, nezvládnu to. Jedná se mi čistě o vizuální záležitost.
Děkuji
Radek

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...