Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Pravidla diskuze o Interactive Brokers


petr

Doporučené příspěvky

Český návod k otevření účtu u IB: www.financnik.cz/komodity/ib/otevirame_ib_uvod_1.html

Díky tomu, že sami obchodujeme intradenní obchody přes Interactive Brokers, se stále více a více uživatelů na nás s Tomášem obrací s nějakým konkrétním technickým dotazem týkající se této obchodní platformy. Pokud víme rádi poradíme, nicméně víc hlav víc ví a proto jsme připravili toto speciální diskuzní fórum umožňující všem zdarma sdílet informace týkající se jak samotné Trader Workstation, tak programů využívajících API od Interactive Brokers.

V tomto prostoru je to pravé místo pro jakékoliv technické dotazy týkající se nastavování programů, práce s jednotlivými funkcemi atd.

Prosíme nedávejte do této diskuze žádné otázky týkající se obecného obchodování komodit (k tomu je ve foru vyčleněn samostatný oddíl) a především žádné odkazy na brokery. Bohužel brokeři se snaží stále více se v tomto prostoru propagovat nejrůznějšími skrytými i zcela otevřenými reklamami a proto v rámci tohoto oddílu nebudou žádné odkazy týkající se brokerů zveřejňovány, mj. proto, že také pro diskuze o brokerech je na finančníkovi vytvořena speciální rubrika.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Zdravím,
IB nepodporuje Strategy Runner, ale mají otevřené rozhraní, které umožnuje, aby se na jejich platformu připojovaly další programy (tzv.front-endy) přes které lze obchodovat. Osobně obchoduji právě přes takový front-end, protože je výrazně přijemnější než platforma IB. Řada těchto front-endů je navíc zdarma. Jejich seznam naleznete zde:
www.interactivebrokers.com/toolbox/servlet/FreelanceTools.currentNew
Hezký den,
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 7 months later...

Zdravím.
Otázka začiatočníka:

Je možné platformou obchodovať všetky trhy alebo len elektronické? Pitové trhy možno obchodovať len telefonicky, faxom a pod?

Toto sem už asi nepatrí ale pre mňa to má súvislosť:
Niekde v týchto stránkach som sa dočítal, že elektronické trhy majú spravidla nízku likviditu. Akým spôsobom je možné posúdiť či je daný trh dostatočne likvidný nato aby to nemalo negatívny dopad na realizáciu príkazov?

Ďakujem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...