Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Chci vydělat


Doporučené příspěvky

Je mi třicet , už jsem zažil od roku 1994 mnoho podnikatelských pádů , ale skoro žádný úspěch . Vydělat peníze je hodně těžké , a vydělávat tímto způsobem mi přijde jako celkem fajn, ale chci mýt aspoň jistotu když tu nejsou žádné záruky úspěchu . A proto budu nejdříve zkoušet obchodovat na papíru a až zjistím, že to asi může fungovat , tak teprve potom do toho kolotoče vstoupím s penězi . Zdraví všechny kteří zatím váhají jako já .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Přeji hezký večer,
ano – mohu vás ubezpečit, že jste na dobré cestě, i když ani komoditní obchody bohužel nenabízejí žádné záruky ani jistoty.

Na druhou stranu máte naprostou pravdu, že si můžete vše dostatečně dlouho zkoušet a po tuto dobu vůbec nic neriskovat – dokonce i většinu informací potřebných k obchodování je již v tuto chvíli možné nalézt např. v našem on-line komoditním manuálu a další obchodní informace budou na serveru pravidelně přibývat.

Každopádně pokud jste komoditní obchody objevil nyní, mějte prosím se sebou trpělivost – to je jeden ze základů celého úspěchu. Určitě nepočítejte s tím, že velké peníze vyděláte v roce 2005 nebo 2006. Tak to nebude. Pokud se do komodit vrhnete hodně rychle, peníze nejspíš ztratíte. Dejte komoditám denně hodinku a uvidíte, že po pár měsících vám začnou věci zapadat dohromady a budete schopen dělat první obchody. Postupně si naleznete svoje strategie a cesty, získáte v sebe důvěru a to je ta správná cesta k úspěchu. Na Financnikovi začneme již příští měsíc přinášet i pravidelné konkrétní analýzy komoditních trhů, ze kterých se budete moci hodně inspirovat.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...