Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Hystorie z 30 let se opakuje?


Everest

Doporučené příspěvky

Tak po včerejším prudkém pádu DJ se dnes mluví v USA o krizi srovnatelné s tou z 30 let min.století. Pád dle toho co jsem četl zaznamenal celý svět. Je otázka co vše to udělá s trhy, když dle většiny vyjádření je amerika v těžkém problému. Takže teď nás asi čeká dost volatilní období. Jak upravíte své obchodní strategie? Já osobně asi dost zvýším opatrnost a budu rychleji vybírat profity. Patrně bude i zapotřebí úměrně zvýšit SL.
Nu co vy na to?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Everest.

Problémy Ameriky se začaly předpokládat už vloni na jaře a první poklesy už začaly více než před rokem.Fed dělá vše možné i nemožné,aby odvrátil to nejhorší ale vše to jsou jenom věci s krátkodobou působností na trhy.Snížil úrokové míry z 5,25 až na 2%,vláda zavedla daňová zvýhodnění,ale ani to asi nebude stačit.Stoupá nezaměstnanost,klesá průmyslová výroba,bude klesat osobní spotřeba,která je rozhodující na HDP USA.Po vysoce překvapujícím HDP za 2Q,bude v dalším období určité ochlazení.
V minulém období se sazby snížily až na 1% a získání hypotéky bylo i pro nejchudší lidi vcelku snadnou záležitostí.Poté začaly sazby stoupat a velká část těchto lidí nemá na jejích splácení.Ceny nemovitostí stále klesají a zásoba neprodaných domů dosáhla 11 měsíčního průměrného prodeje,což je číslo hrozivé.Banky drží bezcenné cenné hypotéční papíry které jsou neprodejné,proto začínají jejich bankroty.O některé se postaral stát jejich znárodněním,ale nemůže to dělat do nekonečna,protože náklady na daňové poplatníky budou hrozivě vysoké.

Proto dnes sedím na penězích a dívám se.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

pondeli i dnesni utery je ziskove, akorat trhy jsou velmi zive takze rozhoduji pul vteriny a SL potrebuje pridat cca 50%, porve se mi stalo ze jsem nedokazal uzavrit pozici s 100$ profitem na YM - trikrat to vylezlo na +160$ pak to pokazdy spadlo na -280$ jenom jsem tupe ziral na kmenove akcie GM +9% walmart +21% BAC +9% a cekal na profit 270$ hnusnej pocit ,kdyz prsty na mysi odmitnou poslouchat mozek a mysli si ,ze jsou chytrejsi dokonce odmitli nastavit SL.
nejkradsi trade EUR 28 sec. +119$ kdybych klikl o 2 sec. rychleji tak by bylo +169$

paterny funguji i v techto dnech dulezite je behem tradingu necist zpravy na internetu a obchodovat max cca 5 hodin pak uz to nervy nedavaj

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...