Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

zaměstnání


MichalMV

Doporučené příspěvky

Zdravím vás,prosím poradte mi v mé situaci,nemohu si ujasnit vlastní názor,ještě obchoduji na sim.uz začínám vykazovat zisk,ale ještě nemám plnou důvěru v systém,abych se jej odvážil obchodovat naostro,to je ale vedlejší.nové zaměstnání které ted mám,ale vyžaduje 2 týdny v mesíci odpoledni,takže 2 tydny nemuzu obchodovat,myslite,ze mé zamestnani je vhodne?Neměl bych se poohlednout po něčem jiném,poněvadž v téhle situaci obchoduji zcela NEKONZISTENTNĚ a bojím se,že to znehodnotí celý můj trading.
Prosím jaký je váš názor?
s pozdravem Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Michal MV

Projed si trh , který obchoduješ 6 měsíců pozpátku a zjisti v kterém čase jsou největší trendy a ten čas obchoduj! Asi je lepší obchodovat vždy ve stejný čas, protože, když skáčeš každý den někde jinde tak máš velkou šanci vychytat ztrátové obchody. Nebo jak píše Ladary ráno obchodovat dax a odpoledne něco jiného. Ale zase je ideální v určitý čas.
Já třeba fdax obchoduji ráno mezi 9 a 10 našeho času. Pokud nezasednu v 9 hod, tak ho už pozdější neobchoduji a počkám na odpolene na tnote5, který beru od 14,30 nebo potom russel od 15,30. Vždy ale obchoduji tyto stanovené časy, kdy čekám největší trendy. A je vhodné obchodovat každý den. Protože se může stát, že bude ¨několik dnů po sobě slabých a třeba sedmý den bude extra silný. A ten když vynecháš, pak je to škoda.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Díky za příspěvky,obchoduji intradenně ES jen od 15:30-17:00,konkretní čas mám určený,odbacktestováno taky podstivě cca 1rok,ale je to přesně jak píše MNovak,že můžu chytnout špatný týden a ten příští(třeba ziskový)vynechám,proto jsem zakládal tohle téma.
DAX mne nenapadl,určitě je to zajímavá myšlenka,jen si nejsem jistý,jestli jde obchodovat přes IB
Děkuji všem za názor
Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Dobry vecer vsem!

MichalMV - a co ti brani udelat BackTest pro obchodovani v mesici pouze urcitych 14 dni nebo udelat kombinaci? 14 dni odpoledni ES a 14 dni dopoledni napr ten DAX. Konzistentne nemusi znamenat kazdy den nepretrzite, ale hlavne periodicky. Nekdo treba vynechava urcite dny v tydnu, protoze ma otestovano (vyzkousneno), ze jsou ztratove.

Konzistentni muzes byt i ve vetsim casovem meritku, nez jen ve dnech za sebou - periodicky s vetsi periodou.

Takze doporucuji si to otestovat, jestli by takovy system v takovych kombinacich vykazoval rust equity. Dulezite je, aby ti takovy rezim vyhovoval, aby te to nevycerpavalo psychicky.

Drzim palce!

Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...