Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Mobile trader a web trader u IB - jak zavřít pozici


flakac

Doporučené příspěvky

Mám následující dotaz: Nevíte náhodou jakým způsobem uzavřít pozici při použití Mobile trader případně přes web u IB? Nic takového jako Close Order jsem nenašel. Jestli tomu dobře rozumím tak v těchto platformách můžu pozice jen otevírat, případně jít do protipozice. K uzavření pozice jsem musel použít TWS.
Máte někdo nějaký tip jak toto řešit?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Znám jen web-platformu. S tou jsem pracoval hodně. Obchodoval jsem akcie a opce. Zavřít pozici samozřejmě jde. Pokud jsi nakoupil-příkaz buy (jsi v long pozici), tak jí uzavřeš tím, že jí prodáš - příkaz sell. To není přechod do opačné pozice, teda pokud nezadáš dvojnásobné množství.
A pokud jsi šel do short pozice - příkaz sell, tak jí uzavřeš tím, ža jí zpátky nakoupíš - příkaz buy.

pozice long: Buy (open), sell (close)
Porice short: Sell (open), buy (close)

Dokud ti tohle nevejde do krve, tak raději neobchoduj. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 10 months later...
  • 1 month later...

Dobrý večer všem,

občas se mi může stát, že v době, kdy bych měl kontrolovat svoje pozice nemohu být na internetu (jsem např na cestě). Proto uvažuji o mobilní alternativě. Máte zkušenosti z iTWS aplikací do iPhone nebo do BlackBerry od IB?

Používáte ji, jak jste s ní spokojneni? Potřebuji v případě nutnosti moci uzavřít svoje spreadové/ opční pozice...

Nebo spíše doporučujete pořídit si kartu/flash(ku) do notebooku pro mobilní internet?

Předem děkuji za Vaše připomínky, názory a zkušenosti.

JeanPaul

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Vojtar,

zrovna vcera jsem se ptal IB jestli mohu zavrit , v pripade nutnosti, IC pres combo prikaz na Web Traderu. Odpoved je, ze ne. Tj. mohu to postupne uzavirat pres jednotlive nohy - to same plati i o otevreni (Web Trader nepodporuje combo prikazy). Tj. k Tve otazce otevreni napr. IC je mozne, ale postupne a to ve 4 krocich - vypsat call, koupit ochranou call, vypsat put a koupit ochrannou put. Hezke, ze... Roman

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Ahoj,
mam zkusenosti jenom s mobile traderem-osobne mi to pripada na obchodovani (i nouzove) dost nevyhovujici, takze osobne jsem zvolila radeji netbook (Gigabyte M1022)+mobilni inet, coz bylo vyhovujici reseni na obcasne cesty. Velikost obrazovky 10,1" se nekdy v TWS ukazala jako nedostatecna (napr. nektera nastaveni mela tak velka okna, ze se mi nevesla do zobrazovaci casti obrazovky, takze "ladeni" platformy TWS jsem musela provadet s pomoci externiho monitoru), navic se pridalo vic cestovani, takze jsem zvolila radeji notebook s 13.3" obrazovkou, coz uz mi na obchodovani staci.

Jak vypada specialni aplikace pro iPhone a obchodovani s tim by me taky zajimalo..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 10 months later...
  • 1 year later...
×
×
  • Vytvořit...