Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komercni EA


markon

Doporučené příspěvky

je pravda, že hodně EA časem prodělává. A proto se musí po čase znova zoptimalizovat jak se trh mění. Ale pokud by někdo dal variabilní nastavení do EA,pak má šanci že i EA bude dlouhodobě výdělečné. Proč mít nastavenou např pevnou periodu 10 i když víme, že je to nejlepší hodnota z optimalizace,ale může být lepší nechat periodu 10 jako základní kámen,a pak pokud se mění volantilita,trend...periodu se bude natahovat nebo zmenšovat :)..pak se dostává velice robusní EA,které reguje na trh v jakém se nachází.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

LUKY
no jo, ale podle jakého algoritmu měnit periodu???? Já mám třeba hodně rád adaptive moving evrydže...ale to není to samé, co ty popisuješ. S žádným MA, který by měnil preiodu v závislosti na podmínkách jsem se zatím (bohužel) nesetkal. Asi by se dal napsat MA, který by měnil periodu v závislosti na hodnotách jiného indikátoru stylem if ADX je větší než X1 a menší než Y1 then perioda=Z ale to je změna "škatulková". Absolutně nevim, jak by šlo napsat něco dynamického.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Toto vlakno sa vola "komercni EA", ale zatial som t u nijaku komerciu nespozoroval ...
Vo vlakne "Indikátory a obchodní systémy" som popisoval jednu obchodnu metodu a zhodou okolnosti mi prisiel tento tyzden mail ponukajuci EA, u ktoreho sa podla forward testov uvadzanych na ich strankach domnievam, ze pracuje na podobnom principe ako moja strategia, tak sem davam odkaz na ich stranky:

www.pipturbo.com

www.pipturbo.com/results.html

Myslim, ze stoji za pozornost pozriet si tie vypisy. Ci uz su upravene pre komercne ucely ( teda pre nachytanie kupujucich), alebo nie, su fakt dost podobne tomu co som popisoval, aj ked v mojom pripade ide cisto o manualne obchodovanie.

Ak by tie odkazy nesli otvorit priamo,tak si ich skuste nakopirovat natvrdo do IE, alebo ineho prehliadaca.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

ty testy by byly spatne, kdyby to pracovalo na korelaci,ale to nejspis ne ,ale to eur/chf to je klasika, takovych systemu jsou desitky,nejstabilnejsi se lidem jevi treba megadroid ( nejlip funguje na eur/usd),ten taky obchoduje v noci , tyto aos maji jeden stejny znak velky objem a vzat max. 5 pips,kdyz jsou v noci volatilnejsi trhy tak vzdycky prodelaji,ale myslim si ze ten pipturbo v 1.0 je spatny, jinac jestli ta fima je trochu ferova necha jejich aos jet na nejakem servru zive, napr.na foru resi aos daji ho mt4stats.com,tady jsem nasel zive testy o megadroid www.fxstreet.com/forum/showthread.php?t=51214 ,najdete live testy pipsturbo, jestli byly tak uspesne tak jak pisou na jejich strankach, :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

markon

Ja na AOS moc neverim, teda aspon nie na tie pre MT4. Nechcem tym povedat ze to nemoze fungovat, len ze ma to zatial nejako neoslovilo. No a o neodskusany black box uz vobec nemam zaujem. Keby to bolo seriozne a ziskove , tak to mozu dat kludne zakaznikovi na testovanie, s obmedzenim casu a velkosti pozicie ...
Zaujali ma ale tie vypisy, pretoze sa podobaju na to , co prave skusam ... ak chces, pozri si moje vypisy z dema vo vlakne " Indikátory a obchodní systémy" ( je to normalny zip, takze rozbalit ).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...