Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

lordberry:
Díky. Ale myslím že na gratulace je brzy. Drawdown přijde, dobré ale je, že jsem na něj již něco vydělal. V paperu jsem měl max. drawdown cca 300$, doufám že v live to nebude výrazně víc.

Ať se Ti také daří.

Petr

Odesláno

zdravim, tak dneska jsem dodelal analyzu letosni trhu z pohledu korekci do swingu na volume 2000 grafu a rozdeleno na casti(15:30-35, 35-45,45-16:00, 16:00-15, 16:15:16:30) jde o to jak vychazeli signali v tomto casovem ramci, jde videt ze nejlip to vychazelo zhruba od 15:35-16:00, je to dano i tim ,ze v tomto obdobi prichazelo nejvic signalu,ale taky de videt ze moc po 16h pro me nema cenu hledat signaly, naopak je na zvazeni zda obchodvat jeden nebo dva obchody denne v tom casovem ramci. tak kdyby to nekomu mohlo pomoct nebo inspirovat prikladam nake screeny.jo jeste poznamka neni to delane na pt400,ale na mfe,pak sem si to osekal na pt400 vypadalo to pomerovne stejne,jen vysledky byli tak o 1/3 horsi,ale spis tady jde o logiku nez presne vysledky.

11544

11545

Odesláno

athoos:

pri tom drawdownu se bude lamat chleba. Takze je potreba se pripravit na to, ze live bude drawdown vzdycky vetsi (z ruznych duvodu, at uz chyby lidske nebo klidne technicke a nebo zmena samotneho chovani trhu). Kdyz jsou zisky, tak se disciplina drzi sama, ale v drawdownu uz to tak jednoduche neni a tam je ze vseho nejdulezitejsi ji pevne drzet a nedelat obchody mimo plan. To rozhoduje o tom, jestli je to pouze docasny propad nebo zacatek konce.

Jinak gratuluji k prvnim obchodum a hodne discipliny do dalsich.

Lada

Odesláno

yax:

Láďo, díky za reakci. Právě na ten drawdown se připravuji. V pravidlech mám při DD >600$ přechod na sim. Analyzovat ztráty a zjistit příčinu. Dle výsledku zvolit další vhodný postup. Ale samozřejmě doufám že při striktním dodržování systému k tomuto nedojde. Hlavně žádné impulzivní vstupy mimo plán. Zatím se soustředím na omezení ztrát. Jak tohle zvládnu, tak v 2. fázi uvidíme co jde dělat se zisky.
Měj se.

Petr

Odesláno

1. korekce na NQ dnes Sim, kvůli svátku, na vstupu byl pozitivní slip 2 ticky, 16:28 cena protala PT na úrovni 1754,75 o dva ticky, ale prikaz se nevyplnil (divné) takže exit 16:38 na posunutém SL se ziskem 255 USD. Kdo jste se odvážili Live, gratuluji :-)

11550

Odesláno

Priatelia, mám problém:
Kedže bol pekný trend tak som vstúpil do obchodu - vcelku slušne, ale o 17.30 sa trh zastavil, zmizol mi SL aj PT ktoré som mal zadané a v trhu mi zostal visiet jeden príkaz. Tak teraz neviem... reštartoval som Ninju ale bez zmeny... Poslal som mail brookerovi ale zatiaľ nič... A teď babo raď...

Odesláno

abrams:
probíralo se to na předešlé stránce....dnes je v Americe svátek a tak burza měla otevřeno jen krátce. Zkus se podívat na svůj účet jak velký máš blokovaný margin a jestli jsi v otevřené pozici....vypadá to, že se ti z intradenního obchodu stal denní obchod..

Odesláno

abrams:

jestli to nebude tim, ze burza zavrela.
Pozde radit, ale proc si dnes vstupoval, sice trend mohl byt moc pekny, ale vsude je strasne male volume. To same to bude zitra. Snad neni takovy problem dat si od toho na 2 dny pokoj a pockat zase az na "normalni" trh.
Jinak podle me ti nezbyva nic jineho nez pockat do zitrejsiho open. Brokera bych se maximalne zeptal jak to bude se SL a PT, jestli je burza pres noc drzi nebo se musi zitra po open zadat znovu.

Lada

Odesláno

Vďaka za rady. SL aj PT som mal zadaný avšak teraz je tam len príkaz. Keď chcem obchod uzavrieť cez "close" tak sa objaví správa: GS_marketlsClosed Affected Order: Buy 1 Market. Tak teraz neviem....
Skúšal som cez support ale zatiaľ bez reakcie :-(

Odesláno

Hmmm.... čo je to GTC alebo day?
zadal som príkaz v grafe ktorý bol exekuovaný, pričom mi naskočil aj SL a PT. v 17.30 sa niečo ozvalo z repráku ale práve som nebol bezprostredne pri kompe, načo PT aj SL zmizol...
V Cont. center mám jeden kontrakt, takže obchod sa neuzavrel.
Na orders@mirufures.com som to hneď skúsil ale doteraz nič. Doteraz sa spájam a support representative will be with me shortly...
Myslel som že elektronické obchodovanie, aj keď pri nízkom volume beží stále.

Odesláno

2 abrams :

Nekteri jsou holt nepoucitelni a taky to tu asi moc lidi necte. Probira se to tu uz aspon dva dny, snazim se tu vysvetlit ze jsou dva dny pauza, protoze zitra to bude to same v blede modrem, ale ono nic. Nevim sice u jakeho jsi brokera, ale s nejvetsi pravdepodobnosti jsi v pozici bez SL i PT, navic "zrejme" dostanes pokutu za overnight. Nenapsal si trh, ale tim trendem myslis volume 200 !! na 2 minutovem timeframe ? No nic. Kazdopadne ti preji aby to dobre dopadlo, a hlidej si otevreni a okamzite s tim neco delej, protoze buhvi kolik lidi se takhle dneska chytlo.

Jeste dodatek : Na str. 119 sem postoval origos jak jsou trhy otevrene. A je tam mimo jine tahle veta "All open CME Day orders will be cancelled at this time. " Tzn. ze tvoje cekajici prikazy (jako je napr. PT nebo SL) byly zruseny a zustala ti jen ta otevrena pozice

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...