Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

focus: myslel jsem si ze to tak nejak budes mit...(jen sleduju, ja tohle neobchoduju). Vstup jsem tipoval nekde na 5693, potom slo pripadne vstoupit jeste na tom samem miste, kdyz se tam tvoril ten flip...

Odesláno

Ahoj,
ráno na DAXu SL. Dělal jsem to na cestách na benzince, ale i doma v klidu by to dopadlo steně.
Na TF pouze BE. PT nezasažen pouze o 1 tick! Na vstupu jsem čekal na vykreslení celé svíce do shortu, to se ale dnes nevyplatilo...

Odesláno

Dnes to so mnou dost zakyvalo, priznam sa. Opat bez sance. 2xBE - ja posuvam na BE po 20tickoch profitu. A aj keby ma to nevymietlo na BE tak by k PT45 chybal 1 tick. Long PT by bol dosiahnuty teraz. Do konca mesiaca ale ostavaju este 2 tyzdne, hovorim si na povzbudenie - dost casu na dobre profity ak budem obchodovat disciplinovane, dost casu na mastne straty ak taketo veci neustojim.

11761

Odesláno

Romane to se vsechno postupem casu upravi. Dulezite je obchodovat porad stejne a ono to zacne prichazet tak nejak samo bez nasili. Vim moc dobre jak je tezke mit na ucte treba 6k a zaroven se snazit byt v klidu a delat ze je to jedno. Je treba vydrzet a vysledky se dostavi.

focus

Odesláno

Focus ja vim a vydrzim, takoveto obchody dodavaji hodne zkusenosti za co jsem rad... taky na druhou stranu jsem treba si minuly ctvrtek 300 usd takto privydelal ze jsem dal close... Je to opravdu tezke obchodovat s malym uctem, opravdu nejvetsi problem ktery me trapi... a to nemam ani tech 6K mam 3500...vim ze pro nekoho risk 3.5% na obchod je hrozne moc, ale i tak jsem kazdy den na trhu live a ucim se a necekam az budu met na to abych riskoval napr 2%.... jinak dekuji za podporu :)

a pro zdq to byl dneska taky pekne blby den ale shrnul jste to dobre....tak to ma byt

Odesláno

roman06: to ze mas maly ucet ma mozno aj jednu vyhodu a to taku, ze mas strasne malo priestoru na chyby a to ta nuti dodrziavat plan co najpresnejsie. kazdy dolar je dolezity a v podvedomi vies, ze ked vystupis zle tak to bude boliet. ja som zacal s uctom este mensim ako mas ty teraz a kolko som ja riskoval na jeden obchod, to tu ani nebudem pisat...ale podstatne je, ze som systemu veril, precizne ho obchodoval a za 3 mesiace som ho zhodnotil o 100 percent:) drzim palce, nech sa dari

Odesláno

v poslední době sem "poupravil" můj OS a od včerejška ho jedu live. Vše je založeno na FinWinu a mám dvě mětody vstupu - včera kontrolovaný SL a dnes BE+100 a PT 350...u prvního obchodu byl výstup na posunutém BE a k PT chybělo 5 ticků. Tomáš

11766

Odesláno

Komin je to presne tak jak rikate.. zatim live mam asi 70 obchodu a zatim jsem udelal asi 2 velke a 5 mensich chyb... takze ten prostor pro chyby tam fakt neni a o to musim byt lepsi...Nechci doporucovat maly kapital ale cim vic penez muzete ztratit tim laxnejsi pristup k tomu mate a je vam treba vyhozenych 1000usd jedno a nepoucite se ...

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...