Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

měl bych jen dotaz ohledně dat. Dopoledne mi fungovala normálně, ale ted, když jsem zapnul Ninju tak mi chybí svíčky od 13:45 doted. Data jsou Zenfire a live verze. Máte někdo také problém? Už koukám na kontraktní měsíce březen u NQ a ES. A jedná se o klasické 5min svíčky.

Restart nepomohl a ani Reload historical data nejde.

Díky Jarda

Odesláno

yax:
mám podobný dotaz ohledně filtru na ropě - testovala jsem celý rok (zatím bez prázdnin), systém vycházel hezky i při filtru range nad 0,5 nebrat. Převzal jste od Pavla K. nakonec ty 15-ti denní průměry range a fungují? Díky moc S.

Odesláno

Na rope mam 3 filtry. 1. čas (15 minut po otevreni), 2. neobchoduje se v den vyhlasovani zasob (mala dynamika po otevreni), 3. rozpeti mezi 14.40-15.01 (to nesmi byt moc velke), nemam ale patnactidenni prumer-ale klouzave prumery v tomhle pripade pouzivam, rad bych si nastaveni nechal pro sebe, jenom bych rekl, ze beru v uvahu predchozi odpoledni pohyb.
Dulezite zkratka je, aby nebyl moc velky pohyb na jednu stranu pred vsupem, pak ma totiz trh tendenci korigovat a casto to vymete SL. Pouzivat fixni hodnotu 500$ mi z meho pohledu prijde mnohem horsi nez stanovovat SL a PT z MAE, MFE.

Jinak dnes jsem take bez obchodu, vyplatilo se to.

Odesláno

sd77:

pro range pouzivam prumer, je celkem jedno jaky, funguji vice mene stejne dobre ruzna nastaveni. Klasicky priklad viz dnes, range bylo celkem uzke, ale chvilku pred open se trh rozjel, takze range bylo pres limit. A po open uz zadny silny pruraz neprisel.

A dnesek jenom demo a 2xSL, jak TF, tak NQ. Nebyl dobry pocit z trhu, preci jenom rolovani jeste poradne nedobehlo. Tak snad v pondeli to bude lepsi. Uz bude dorolovano a mohl by prijit volatilnejsi den po tech slabsich. Ale v druhe polovine tydne uz bude lepsi byt hodne opatrny kvuli vanocum, ja to zatim predbezne planuji max. do stredy.

Pekny vikend,

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...