Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Barabašek Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím všechny,
> mám jenom takovej dotaz jak se Vám zobrazujou data
> na TF asi tak od minulé středy?Připojení mi
> funguje ale graf je vykreslen spíš na noční seanci
> než denní.Máte podobný problém?
>
> dík za odpověd

:) Nemas nahodou jako instrument zvoleny TF 12/09 ? Tam uz likvidita klesla, vsichni ted jsou na 03/10.

Odesláno

Dnes pěkný den, 1. obchod - nečekal jsem na první korekci, ale nechal jsem se zlomit dlouhým a úzkým congesion před otevřením - PT 2. obchod - vstup na Rh do longu a výstup na posouvaném SL

11962

Odesláno

Zdravím obchodníky,

chtěl bych se zeptat, je to jenom můj pocit nebo jsou trhy poslední cca dva měsíce dost líné? Obchoduju TF a za ty dva měsíce jsem nebyl schopný vydělat ani $.

Kuba

Odesláno

Hezky trend. vstup na DAXu do longu za 5955.5. Prikazem LMT. Uz jsem nepocital s mnoho obchody ale zde byly EMY ve velice slusnem souladu a tak jsem obchodoval. Vystup byl 5975.5 a na BE1 posunuto po +300 - jsou prece jen vanoce :). Obchod skoncil na BE1.

mejte se focus

Odesláno

xanathar: vcera to byl slusny setup a volume bylo ok, tak jsem to taky bral, timto jsem pusobeni na NQ uzavrel na -10$ (bez komisi)... ;)
Pavel K.: koukal jsem na QMko a tam prosinec neco vydelal, rozdil je asi v tom 2. vstupu, ktery planujes od ledna...

Zdravim,

H.

Odesláno

Ahoj,
ja vcera take obchodoval, bohuzel jako ostatni, take SL. Dnes je to uz s volume jeste slabsi nez vcera, ale take obchoduji. Vstupoval jsem 2 nad focusem 5957,5, ale nikam jsem neposouval (držim se plánu a je to buď a nebo), už to vypadalo nadějně, ale teď už je to horší. Z profitu +300 už jsem teď momentálně -100, tak jsem zvědav jak to skončí... Tipuju, že zase na SL (td)

Odesláno

Zdravím vás, ja bežím live len 2 mesiace TF, ale zatiaľ sa len učím.. Viete mi povedať, ktoré trhy (okrem ES)je dobré sledovať, aby som videl celkovú náladu? (mám na mysli Tomášovu radu z jeho "Třicatero"). pripájam aj svoj screen - osvedčil sa mi vstup po prerazení high dňa, príp. high premarketu.. Chytil som 1,4b

11967

Odesláno

Tak opravdu to byl nakonec SL :(
Takze jako darek k vanocum mam od trhu 2xSL, ktere me dostaly za prosinec do minusu.. No zitra a ani mezi svatky obchodovat nebudu, takze az po Novem roce.
Tak at se dari a preju vsem krasne svatky.

Odesláno

Ahoj, na DAXU dnes vše ukazovalo long. V 8:55 a 9:02 se ale vytvořila dlohodobá maxima a tím pádem jsem měl trochu obavy, zda to má potenciál dnes ještě vylézt o hodnotu mého PT výš. Podle plánu jsem přece jen dal long 5960 LMT. Sice nakonec pohyb byl, ale v 9:21 mi stejně nestačil SL. Dneska by to na PT opravdu nebylo. Zajímavé je, že všechny trhy jsou v závěru roku dost optimistické, asi se všichni snaží zakončit v černých číslech, aby měli bonusy :) No nevadí, třeba pak zase bude následovat sešup, ze kterého taky něco budeme mít, ne?
Ať se daří!

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...