Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Take se pripojuji s vanocni zdravici, diky vsem za inspirativni prispevky a v novem roce mnoho zdravi, spokojenosti, obchody pouze podle planu a za rok at zde diskutujeme prevazne position sizing. :)

Honza

Odesláno

taky se pripojuji k prani do noveho roku, hlavne pevnych nervu, byt nad veci , a pomalicku postupovat na ceste trading dale, hlavne nezacit zmatkovat a delat kraviny nulujici ucet. diky vsem za skvelou a podnetnou diskuzi.mejte se vseci

Radek

Odesláno

To ALL: Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo stále jedete paper nebo live breakout 1. korekce na NQ. Pokud ano, tak jakými výsledky? Zkoušel jsem udělat pár backtestů na NQ s různými typy vstupů, nakonec jako nejlepší se mi osvědčily stejné vstupy jako zde prezentoval YAX. Ale výsledky breakoutu 1. korekce především za poslední čtvrtletí 2009 nejsou příliš přesvědčivé. Až do zaří jsou vysledky celkem solidní, ale poté jde equity již pouze do strany. Zkoušel jsem různé filtry na odfiltrování ztrátových obchodů, ale je zde spíše problém, že poslední měsíce bylo málo trendujících dnů, které by v systému zajistily zisky. Prosinec jsem zatím nebacktestoval, ale ten by přepokládám výsledky ještě zhoršil (poté co jsem přečetl posledních pár stran tohoto vlákna)

11992

Odesláno

Myslím že pokud systém v tomto období neprodělal kalhoty je to vysoce pozitivní :) Vždyť se podívejte na denní TF obchodích hodin, to byly tragické dny. Nic nefitrujte, jinak to přeoptimalizujete, přece nečekáte, že Vám stále půjde o 60 stupňů UP :) Drawdowny a flaty jsou normálním jevem.

Odesláno

Ahoj, tak dneska ráno jsem po otevření platformy na FDAXu nevěřil svým očím jak velký se utvořil gap nahoru. V průběhu pauzy v obchodování během svátku a víkendu to vyskočilo o cca 50 bodů. Trhy jsou v závěru roku velmi optimistické! I kdyby se tak veký gap vyplnil jen z poloviny, taky by to na můj bohatě PT stačilo. Tak jsem vzal první swing do shortu. Velký pohyb se nekonal, ale dolů to pomalu leze. V polovině cesty k PT (ve 14:00!!) jsem radši přitáhl SL na BE+1 a uvidíme jak to dnes dopadne.

Odesláno

Takže abych dokončil dnešní seanci na FDAXu: nakonec jsem vypadl na tom BE+1 přesně na tik. Jako naschvál pak trh otočil mým směrem a během další půl hodiny by kolem 16:15 došel na můj PT a ještě kousek dál. No ale přitáhnout na BE jsem "musel" - nepočítal jsem, že bych byl v trhu tak dlouho (od 9:03 do 16:15) a návštěva už byla za dveřmi, nechtěl jsem to nechat "bez dozoru". Poučení: vydržet a po zadání příkazů na nic nesahat a nechat to "buď a nebo".
Ať se daří (pokud někdo obchodujete)
P.S. TF jsem dnes vynechal, ale pokud by se šlo short (např 16:02), tak by to taky vyšlo

Odesláno

peepo myslim si ze dax neni na to aby jsi byl v obchodu tak dlouho to uz je pak neco spatne s trhem.... Ja sem na TF byl a v 16:02 to bylo akorat tak zrale na to to zabalit.... Ale vydelat urcite jde aj v mrtvem trhu :)

Odesláno

Zdravim vsechny po svatcich,

Dneska jsem se koukal na prvni korekci na NQ z pohledu A reportu, ktere vychazi mezi 14.15-15.00 naseho casu a koukal jsem se, jak system funguje pouze v techto dnech, kdy je mozne ocekavat zvysenou volatilitu. No nedopadlo to spatne. Vysledky jsou v priloze. Delam to proto, ze stale klesa volatilita na trzich. Je mozne, ze se vysledky systemu budou stale zhorsovat. Proto mam take rozdelany jiny, tentokrat na TF, ktere je zkratka po otevreni nejvolatilnejsi a orezanou prvni korekci bych pak obchodoval jako doplnkovy k memu novemu systemu. Ale to je jenom myslenka, kterou bych eventualne zprovoznil az v unoru.

Na rope jsem upravil SL na 150$, PT a posun na BE zustava stejny.. Navic zacnu obchodovat i pruraz na druhou stranu range za urcitych podminek, jak jsem uz psal.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...