Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

aspen:

Tak to gratuluju.

Sakra já se asi budu muset taky podívat na to TF. Dneska jsem zatím do ničeho nešel, protože se mi to nepozdávalo a bylo to dobře. ES bych končil na breaku a NQ na STP. Tak ještě uvidíme.

Odesláno

Tak jak se vyplati to napsat do fora. Jenom jsem to odeslal, tak to trh prorazil a dosel na PT. U prvni korekce na TF skoro po mesici. Tak snad se to ted trochu rozjede.

Lada

Odesláno

liliputek vysvetleni najdete tak v burzovnim magazinu na ct 1 :) yaxi jak mate ten pt 400? ja sem si tam pekne sahl na mfe 390 a tet se placam porad kdesi nikde.... :D za chvilu se ozvu jak to dopadlo

Odesláno

Tezky obchod tezky .... i jaaa jsem s nim mel problemy :) Na DAXu dens dalsi ztrata zatim vse dle backu ..... na TF jeden obchod PT400 short /end 16.27/. Emocne pomerne narocny obchod a ten kdo vydrzel drobnou korekci tak inkasoval zaslouzeny zisk. Nebylo od veci pritahnout SL 2b nad korekci s vrcholem v 15.55

focus

Odesláno

yax, roman06 a další co obchodujete TF:

Měl bych dotaz ohledně slipu. Pokud vstupujete do obchodu STP kolik se tak v průměru pohybuje skluz na plnění, popřípadě nějaké extrémy? Já abych si udělal představu, zda má cenu tenhle trh backtestovat na proražení nebo ne a neměl jsem zkreslený backtest.

Díky moc za odpověď.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...