Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

yaxi, moji mamku jsem tak nenapadne dostal do opci urcite ji znate z fora se s ni bavite ma nick benny nebo lidka nebo nevim... a muj delsi plan pocita s prevadenim asi 50-70 procent vsech zisku do opci.... a pak je z toho pekny pasivni prijem :) tento mesic condor uplne idealne vysel...

Odesláno

Cusek vsem,
mohl by nekdo hodit .txt bactestu k focusovemu obchodovani na Daxu? Po xtem bactestu se nedoberu ke kloudnym vysledku. Nastaveni atp mam spravne, ale porad se mi to nezda. Nemusi byt cely bactest, stacil by mesic dva - vstup, MAE, MFE - pripadne pokud mate nasteveno jine hodnoty? Kazde dobre dusi budu vdecny. (Nechci si pripadat ze sem jediny komu to nehaze vysledky z dlouhodobeho hlediska - dikec.)

Odesláno

roman06:

tak to je mama dobra, ze se do toho pustila. Ja jsem taky rodicum vysvetloval vyhody opci a mame se to taky libilo. Ale kdyz zjistila, ze zisky nejsou zarucene a ze by take mohla ztracet, tak se ji to libit prestalo. Ale me se to libi, je to asi nejsnazsi cesta, jak co s nejmensi namahou vydelat penize.

Lada

Odesláno

yax:

ad k tomu pátku jak jsi zmiňoval

3. pátek konečného kvartálního měsíce je tzv. "Triple Witching Day" kdy vyprší tuším opce na akcie, indexy a futures na indexy. Proto se tenhle den vyznačuje vyšší volatilitou.

K tomu zítřku, ale nevím, s opcemi jako takovými nemám zkušenost. Tak nevím, jestli je tam více dní podobných triple witching day, kdy vyprší.

Odesláno

Zdravím dnes můj první live obchod:) jsem rád že to vyšlo :) Bohužel jsem vstoupil o něco pozdě , chytil jsem slip :). Jinak podle svých pravidel jsem po vstupu vypnul PC a zapnul ho po 30 min. Liliputek

10761

Odesláno

machrhoumer: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/88089/FDAX_Backtest.txt_12.75KB.html Zacatek roku taky nic moc, je to ciste mechanicky prulom 1. swingu pred open. Aby se clovek dostal na focusovy vysledky, tak to chce o dost zkusenosti navic. Dikon: klidne zacni v nejakem vlaknu o opcich a pokud budu vedet, tak se pripojim. Ja jsem ale monotematicky, obchoduji jenom Iron Condor. Abrams: podivej se na minuly patek, tam to vyrobit slo. Kazdy den neni posviceni, ale parkrat do mesice ten PT pres 200 prijde a uplne to staci - viz tabulka. Lada

10765

Odesláno

Najvyssie cisla boli v juni a v auguste - t.j. v letnych mesiacoch. A to som cital ze" uz aby to leto skoncilo, aby sa tie trhy pohli.." Zlate leto! Teplucko, dovolenky, more, sortky, capovane pivo v zahradnych restikach, baby v trickach " len tak" a trendujuce trhy. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...