Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komunikace


Doporučené příspěvky

Dobrý večer, tento dotaz směřuje k administrátorům tohoto serveru tj. k Petrovi, Tomášovi a Michalovi.
V žádné sekci, kde se debatuje o tradingu není povoleno si vyměňovat kontakty, profily na různých sociálních sítích etc.... Proto navrhuji, aby se zřídilo úplně nová sekce fóra, kde by si lidé mohli vyměnit kontakty bez toho aby tento příspěvek byl později smazán adminem za porušení pravidel fóra. V jiném případě, si dva tradeři nemohou na sebe ani dát telefonní číslo, protože to je na financnikovi de facto zakázané. Jediné místo, kde si tradeři mohou vyměňovat kontaktní informace jsou
1) Semináře
2) Schůze traderů
Druhou možnost, která by byla možnou alternativou, by bylo dobrovolné uveřejnění své e-mailové adresy na profilu či jiných informací viz. fórum "Profily"
Děkuji předem za spolupráci :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Hezký den,

toto téma se zde řešilo již několikrát a bohužel na něj nemáme v tuto chvíli žádnou odpověď.

Vše zde v historii bylo (privátní zprávy, výměna kontaktů, svolávání setkání atd). Vždy se bohužel našli lidé, kteří naši benevolenci dříve nebo později začali zneužívat.

Jelikož není našim záměrem se každý den věnovat fóru, rozhodovali jsme se mezi zrušením fóra nebo zavedením stavu, který je zde nyní - tedy takového, který řadě lidí pomáhá k reálným profitům na burze, byť s některými omezeními, které pro nás dělají administraci fóra ještě časově a psychicky únosnou.

Tj. rozumím tomu, že by se fórum dalo dělat lépe, ale bohužel na to s Tomášem nemáme naprosto čas ani myšlenky.
Nicméně v rámci VIP fór se snažíme být k pravidlům výrazně benevoletnější, protože se ukazuje, že právě uzavřená komunikace v rámci menší komunity funguje mnohem lépe, než fórum otevřené komukoliv.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...