Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Obchodní příkazy v praxi (2/3)


Doporučené příspěvky

> gumved

To zalezi na platforme/charting software ktery pouzivas. Vsechny nevyplnene prikazy by jsi mel videt, jak tam nekde "visi" a vetsinou je u nich moznost "Cancel". Obcas zadavam prikazy pres Etrade brokera a jejich webovy rozhrani - tam je napriklad treba proklikat se k "Orders" a pak se objevi seznam vsech prikazu (at uz soucasnych nebo minulych). U nevyplnenych je pak status "Pending" a vedle techto prikazu je tlacitko "Cancel", kterym je mozne prikaz zrusit. Ale to fakt zalezi na konkretnim programu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 years later...

Chtěl bych se zeptat těch, co využívají příkazy typu stop, na zkušenosti s příkazem stop limit. Váhám, jestli používat stop a riskovat horší plnění nebo raději použít stop limit (obojí nastavené na stejné hodnotě) a naopak riskovat, že se do obchodu vůbec nedostanu. Zajímaly by mě vaše praktické zkušenosti, zejména z trhů e-mini. Díky.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

mizuno:

Pokud zadávám STOP příkaz jako Stop-Loss tak bych nikdy STOP LIMIT nepoužil. Raději přijmu Slip než abych zůstal ve ztrátové pozici.

Z měho pohledu má STOP LIMIT příkaz smysl jen jako vstupní (například pro nějaký systém, který čeká na průraz) s tím, že pokud se příkaz nevyplní, tak holt zůstanu bez obchodu. Ani v tomto případě bych nedával LIMIT na stejnou hodnotu jako STOP ale nechal nějaký rozumný polštář na slip.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...