Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

materiály Úvodního kurzu intradenního obchodování miniDJ a miniS&P


Doporučené příspěvky

Dobrý den všem!

Rád bych zde veřejně reagoval na maily, které poslední dobou dostávám v souvislosti s kurzem intradenního obchodování. Prakticky každý den dostávám maily, kde se ptáte, zda-li by bylo možné koupit si pouze průvodní materiály kurzu - bez nutnosti dojíždět do Prahy. Dovolte prosím, abych zde tedy celou věc uvedl na správnou míru:

Kurzy, které pořádáme, jsou založeny převážně na možnosti prezentovat všem účastníkům OSOBNĚ veškeré know-how a zkušenosti, které jsme za dlouhá léta v intradenním obchodování nastřádali. Nejde o to ukázat pár slajdů a říci pár obecných pouček. Jde o to předat celou řadu zkušeností, vysvětlit celou řadu otázak přímo na místě, pomoci ujasnit vše, co není jasné a předat i "pocit" mnoha aspektů intradenního obchodování.
Pravdou je, že jsme původně vůbec o pořádání kurzů neuvažovali. Našim primárním cílem bylo založit server pro tradery, kde bychom si všichni mohli vyměňovat své zkušenosti a dělat si obchodování trochu příjemnější. Myšlenka kurzů vznikla až na základě skutečně mnoha dotazů a přání řady nováčků, kteří si podobné kurzy doslova vyžádali.
Jelikož jsme se nakonec přeci jenom rozhodli kurzy pořádat, dali jsme si jako podmínku držet maximální úroveň kvality kurzů. A takové může být dosaženo pouze pokud budeme moci prezentovat své know-how osobně, navíc pokud možno pouze omezenému množství studentů (proto jsme se rozhodli pořádat kurzy maximálně pro 16 studentů).
Z tohoto výše napsaného tedy vyplývá, že skutečně v tuto chvíli prodávat "jen" tiskové prezentace našeho kurzu neplánujeme a považujeme to za zcela bezpředmětné. Pokud má někdo skutečně seriózní zájem stát se intradenním traderem, pak nebude váhat přijet odkudkoliv. Důkazem toho může být fakt, že už na prvním kurzu byli přítomni lidé ze všech koutů republiky.
Zrovna tak bych rád ještě uvedl na pravou míru - pořádat kurzy ve Slovenské Republice v tuto chvíli zatím neplánujeme.

Díky za pochopení všem,
Tomáš a Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím všechny,
jestli mohu, tak bych tohle vlákno doplnil ještě z pohledu účastníka kurzu.

1) V průběhu výkladu bylo tolik upřesňujících dotazů k věci samotné, že se Tomáš s Petrem měli opravdu co ohánět, aby stačili odpovídat a ještě dodržet časový harmonogram kurzu.

2) Obsahem kurzu je opravdu know-how od A-Z, jak uvést intradenní obchodování do reálné praxe. Je to opravdu reálný systém. Berte tedy svou účast na kurzu jako investici, protože:

3) Než bych se sám dopracoval k tomuto know-how, trvalo by to mnohem déle a to ještě nepočítám předpokládané vyšší počáteční ztráty. Není zdale jisté, jestli bych se někdy takto vypracoval. Tím nechci tvrdit, že zde bude každý okamžitě beze ztrát, ale to už je individuální záležitost.

4) Za naprosto neodmyslitelnou devizu kurzu považuji osobní setkání s tvůrci webu. Pokud se rozhodnu překopat svůj pracovní rytmus, systém, pokud změním mnoho věcí kvůli tomu, že chci dělat komodity - chci vědět, kdo za "tím" stojí.
Takže pokud už já vím, kdo jsou "oni" a oni vědí kdože je to ten greenhorn, mohu už s klidným svědomím napsat: "Pánové, bylo to fakt dóóst dobrý a jemon s těma papírama bych nechytal ani za hlavu !" ( tuto poslední větu berte prosím jako osobní vzkaz)

5)Možná, že někomu je proti srsti VIP diskuze k tématu kurzu. Já osobně tuto sekci diskuzního fóra chápu to jako podporu k produktu, který jsem si koupil.

6) Cítím se tady v tom našem koutě republiky jako kůl v plotě. Další nejbližší účastník byl ze vzdálenosti 120 kilometrů od mého bydliště. Nebyl to jen můj problém. A tak se taky hodně diskutovalo o přestávkách. Naprosto spontálně, jak se to sešlo, na nahodilé téma z komodit. Pěkně naživo. Panečku, to byla diskuze, to byl balzámek. No a nakonec jsme šli ještě s třemi kolegy do restaurace nedaleko na kafe a diskutovali jsme ještě asi tři hodiny. No nádhera.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj všichni,
také bych se ráda zúčastnila kurzu. Jsem z jižní Moravy, takže to bude trošku problém. Není někdo zkušenější z blízkého okolí? Já jsem úplný začátečník, stránky jsem objevila před cca 6 týdny. Zkouším TNT a ze 3 obchodů mi jeden dobře šlape.
Ozvěte se někdo. Díky.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...