Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Akcie


Doporučené příspěvky

Zdravim,

vim, ze s akciemi nejsem na uplne spravnem serveru :), ale chtel bych se prave zeptat, zda neznate server podobny tomuto, ale zamereny spise na akcie? Financnik.cz mi prijde vyborny, procetl jsem spousty textu a nektere se hodi i pro obchodovani s akciemi, ale chybi mi nejake forum pro obchodniky s akciemi, kde by se dalo podelit o zajimave tipy a triky.

Mozna casem zkusim i komodity (i diky financnik.cz), ale zatim zustavam u akci :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tome,
zkuste google nebo nějaký jiný vyhledávač - určitě nějaké stránky objevíte, co vím tak o akciích existuje spousta stránek. V tomto foru ctíme jedinou zásadní zásadu a to, že neodkazujeme na jiné tuzemské servery, proto zde žádné konkrétní tipy na nějaké další servery nenaleznete. Bohužel je to důsledek toho, že nelze rozlišit reklamni/nereklamní příspěvky a navíc nemá smysl následně řešit jestli někdo někoho pomluvil/nepomluvil. Proto toto striktni pravidlo, za jehož respektování děkujeme.

Nicméně technická analýza pochopitelně dobře funguje na libovolné obchodování a stejně, jako se zde aktivně především díky Sidovi začala řešit témata týkající se forexu, není problém při dostatečném zájmu zřídit i samostatnou diskuzi na téma akciového obchodování. Pokud se zde objeví nějaký zkušený obchodník ochotný podělit se o své zkušenosti, tak samozřejmě rádi publikujeme články i na toto téma přímo na hlavní straně serveru.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tady těžko najdete něco zajímavého o akciích. Pokud hledáte podobný server, tak mám obavu, že to bude problém. Lidí jako je Tomáš s Petrem moc není a k tomu ještě akciových obchodníků, no nevím. Když Vám bude stačit fórum, tak stačí do vyhledávače (seznam) zadat "fórum o akciích". Nechci tady dělat nějakou reklamu, takže víc Vám asi nepomohu. Já osobně s akciemi končím a hodlám pokračovat v komoditách.
Hodně úspěchů

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...