Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

OBCHODY 11.7. - 15.7.


tomnes

Doporučené příspěvky

Nazdar všichni,

Příspěvky se nehrnou ... přidám alespoň můj oblíbený džus.
OJU05: Po minulém týdnu se vytvořily tři vrcholy nad 105b. Jedná se o maximum za poslední půl rok. Včerejší den skončil poklesem o 0,3b a v celkové resistanci pod 106b. Během dne dvakrát úder na 106,5b (že by skalpeři?). Asi zkusím dát SELL pod LOW z pondělka a poměrem SL/PT 1/2,5. Očekávám, že dojde asi k nějakému vstupnímu GAPu.
Papír to snese. ;)

Zbyněk

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim,

tak muj prvni tip, jelikoz zkousim zkousim Spready a zatim bez asistence SpreadEdge tady na financniku, tak zkusim muj tip.

[bold] Sep05 British Pound(CME) - Sep05 Canadian Dollar(CME) [/bold]

Zda se ze podle sezoniho grafu z mrci.com a splynuti (i kdyz zde je posledni dobou dost vyrazny rozdil, ovsem myslim ze spise k nasemu dobru (soucasna situace hluboce pod dlouhodobym prumerem)).

Vstupni uroven bych tipnul na vcerejsi MOC, mozna spis dnesni MOC, paklize by sel trh po odrazeni od dlouhodobeho dna dale nasim smerem.

RRR mi vyslo 5.5, tj. v poradku, risk okolo $2000-2100, tj. ucet alespon $35.000, profit target 40K (jsem optimista coz nastesti v papirech nevadi.. :D jinak bych si do takoveho obchodu jako zacatecnik urcite netroufl )

Fundament si nemyslim ze by byl moc nepriznivy, Anglie se ze ctvrtka uz vzpamatovava (vzpamatovala), jen nevim kde bych overil jestli ma Kanadsky dolar takovy duvod k posilovani..

No tod vse, doufam ze jsem neporusil nejaka pravidla spreadoveho workshopu (nevim jestli se nad timto obchodem zamysli Petr), ale tesim se na jeho nazor.. ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Dimi,
díky za příspěvek.
Myslím, že uvažujete rozhodně správným směrem, jen jak správně píšete, ty měnové spready nejsou z hlediska risku asi nic zajímavého pro začátek. Mrkněte se třeba na Live Cattle, to se aktuálně velmi líbí mě :)
P.S.: pro spreadové obchody v rámci workshopu jsme zřídili samostatnou diskusi (www.financnik.cz/forum/list.php?16) tak prosím své další příspěvky směrujte tam, ať se nám tu nepletou všechny obchody přes sebe :)
Hezký den,
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...