Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Má historie obchodního software (2/2)


Doporučené příspěvky

S tym nazorom na Thinkorswim uplne suhlasim. Toto je dalsi perfektny priklad toho ako rozmyslaju ludia v USA.

Ak pridete do USA a chcete podnikat tam, tak budete kopcom veci velmi milo prekvapeny. Ja som sa zo zvedavosti zaujimal o moznost prenajmu jedneho baru. Bar bol komplet zariadeny s licenciou pre hard liquer s moznostou odkupenia zasob a ja som chcel vediet kolko trva vybavenie potrebnych papierov. To prenajimatel uplne nechapal a vysvetlil mi ze bar mozem otvorit hned a treba to iba oznamit JEDNEMU uradu (treba povedat ze social security card som uz mal) a to DODATOCNE. A ze potrebne papiere mi dorucia postou, staci podpisat a poslat spat. Toto je podla mna nieco co potrebuju podnikatelia aj v CR a SR (a nie danove prazdniny pre par vyvolenych).

Na druhej strane pre USA okolity svet neexistuje. Je velmi vela obchodov kde nekupite nic ak nie ste z USA. Je velmi tazke najst hocijakeho obchodneho partnera v USA, ktory je vobec ochotny uvazovat o nejakej spolupraci mimo hranic USA. Myslim si ze to je tiez jedna z pricin toho kde sa ich ekonomika nachadza. V dnesnom globalnom svete trosku zaspali dobu.

Ospravedlnujem sa za OT, ale riesim podobny problem s nedostupnostou niektorych sluzieb v USA a nedalo mi nezareagovat.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Kdyz uz jsme u tech programu, tak bych jeste zminil malou utilitku nazvanou TWSStart (twsstart.free.fr). Je to programek, pomoci ktereho lze poustet a vypinat TWS platformu od IB. Ma i command line interface, takze lze zautomatizovat. Sikovna free vecicka pro vsechny, kdo chteji automaticky zapinat a vypinat TWS a nechcou na to psat svoje vlastni nastroje.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

gizmo Napsal:
-------------------------------------------------------
> Kdyz uz jsme u tech programu, tak bych jeste
> zminil malou utilitku nazvanou TWSStart
> (twsstart.free.fr). Je to programek, pomoci
> ktereho lze poustet a vypinat TWS platformu od IB.
> Ma i command line interface, takze lze
> zautomatizovat. Sikovna free vecicka pro vsechny,
> kdo chteji automaticky zapinat a vypinat TWS a
> nechcou na to psat svoje vlastni nastroje.


To myslíš opravdu vážně? Toto fungovalo DOKUD nebyl k dispozici IB Gateway, nyní je to zcela zbytečné ...

www.interactivebrokers.com/php/apiUsersGuide/apiguide/api/run_the_api_through_the_ib_gateway.htm

Link to comment
Sdílet pomocí služby

> xzajic

Ano, to myslim opravdu vazne, jakkoliv prekvapive se to muze zdat. Zatim mi to nebezi na serveru, takze to nechci mit pustene nonstop a proto potrebuji vsechno cron jobem zapinat a vypinat. A v te situaci je pohodlnejsi "start TWSStart.exe -A" nez si psat skript, ktery do toho gateway login okna bude datlovat jmeno a heslo - v tom ohledu je uplne jedno, jestli poustis TWS nebo IB Gateway.

Pokud IB Gateway nabizi nejaky automatizovatelny zpusob, jak tomu predat login informace (treba skrz ten .jnpl soubor), tak se moc rad priucim. Nic takoveho jsem nenasel (ale musim priznat, ze jsem ani moc nehledal).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 years later...

Dobrý den Tomáši,
v článku uvádíte, že pro vývoj AOS upřednostňujete MC před TS z důvodu podpory více jader procesoru a 64bit. Máte stále stejné preference i po update TS v.9.5? Nebo spočívají vaše preference i v některých jiných funkcích MC pro vývoj a testy?
Údajně by to již měl zvádat i TS: www.tradestation.com/trading-technology/whats-new/tradestation-9-1/base/multi-core-chart-analysis

Děkuji za odpověď, jsem v začátcích AOS a teprve se rozhoduji, který software zvolit. Upřímně bych MC bral jen pokud by to bylo nezbytně nutné a efektivnější.

Zdraví

Daniel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
×
×
  • Vytvořit...