Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Zajímavé novinky v programu Sierra Chart


Doporučené příspěvky

Jj, taky se mi sierra líbí, ale pořád nemohu rozchodit jednu vec. Mam dva grafy, vyssi timeframe pro zakreslovani s/r urovni a mensi, kde vyhledavam signaly ke vstupu. Propojim je linkem chart settings/ advanced 2/ chart linking.. Oboum grafum dam stejne cislo a stejne, kdyz zakreslim do vyssiho TF, tak se v mensim nic nezobraziu. Hledal jsem jestli se nema jeste nekde neco povolit, ale zatim jsem nic nenasel.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zrovna dnes jsme si nastavoval rectangle. Dodělávám bactast obchodování jen na sr z vyššího TF a dnešní článek se mi velmi hodí. Děkuji za něj.
Co se týče historie obchodů tak ty nemám, respektive jsou tam samé nuly, ale to je způsobeno jak předpokládám tím, že neobchoduji přímo z grafu, ale klasicky z doomu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2 Jardat:

V tech statistikach se zobrazuji live obchody ktere obchodujes bud z DOMu nebo z grafu... pri SIM z DOMu se obchody do statistik nezapocitavaji, z grafu ano, a pri replay muzes obchodovat jen z grafu.. v tom pripade jsou statistiky taky zaznamenavany, ale graf ma specificke jmeno.... blabla[SIM]... nebo tak nejak :)

Rob

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Sierru používám již 5-6 let a nemohu si ji vynachválit. Mám-li být upřímný, změn, zlepšení a různých vychytávek je tolik, že je ani nejsem schopen z 90% využít. Tento článek mne zase bezbolestně navedl na další užitečné možnosti, které by mi proklouzly nezachyceny. Díky za něj.

Nicméně jsem se při jeho čtení musel smát a vybavovala se mi analogie ke známému českému filmu "Léto s kovbojem", když Hanzlík prohlásil při setkání s Medřickou a Rosůlkovou "...Jsem tu SKRZ to tetování.....", čímž přivodil dvěma učitelkám češtiny málem mdloby.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...
×
×
  • Vytvořit...