Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Finančník.cz přeje všem čtenářům štědré Vánoce a úspěšný rok 2012!


Doporučené příspěvky

Dekuji za vsechno, hlavne za Vaš cas ktery stravite nad serverem financnik.cz! Muj zivot se zlepsuje diky Vasim informacim. Preji hezke svatky celelmu tymu financniku! (tu)

PS: Tomasi, az Te uvidim na silvestra nekde kolem mrakodrapu 101 v Taipei, tak vas oba zvu na veceri do tradicni, lokalni restauraci kde nikdo neumi anglicky. ;-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Server Finančník sleduji od roku 2007 a od tohoto okamžiku se stal mým každodenním zdrojem informací. Děkuji oběma pánům Nesnídalovi/Podhajskému a celému realizačnímu teamu za jejich skvělou práci pro ty, kteří se snaží vybojovat si své místo mezi tradery. Vaše úsilí, které celému projektu věnujete již řadu let, je pro mě fascinující a velkou motivací.

Přeji vám v novém roce především pevné zdraví a mnoho inspirace pro další skvělou práci. Tomášovi na cestě po Asii spoustu zajímavých zážitků a příjemných lidí, Petrovi, co by milovníkovi surfování, dobré vlny, které ho vždy dovedou bezpečně zpět :-)

Krásné svátky a nashledanou v roce 2012

Petr A.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

I já se připojuji se svým příspěvkem.

Tomáši a Petře, děkuji Vám za úsilí, které věnujete serveru financnik.cz. Vaše pravidelné články, dostupné tutoriály i stále aktivní diskuse mi významně pomáhají posouvat se v tradingu kupředu. Jsem přesvědčen, že podobně to platí i pro mnoho dalších.

Všem přeju hlavně zdraví a pohodu. Úspěchy, peníze a spokojenost už jsou na každém zvlášť. ;)

S pozdravem,
Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...