Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Procvičujeme obchodní systém FinWin (3): Vyhodnocení FDAX


Doporučené příspěvky

Aj mne sa prave tento obchod pozdaval najviac, ukazkovo krasny odraz od EMA34; ale nakoniec som sa rozhodol vobec ho nezaradit, lebo som nevidel "vecko" na CCI50 (iba prekrocenie 0). Ako vsak pise kuba, je to otazka osobneho pohladu a skusenosti.

Tomas i Peter, vdaka za zdielanie Vasho know-how a sirenie osvety v oblasti tradingu..!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak ten první signál jsem bral a zhodnocoval úplně stejně jako Tomáš..viz předchozí článek. U druhého a posledního se mi nelíbila vstupní svíce jak jsem psal (mimochodem se mi zdá RRR horší než-li 1:1 (minimálně první obchod je odhadem tak 1:0,7 potenciál)), ale v plánu nic o RRR psaného není no, takže moje chyba.
A ten flip jsem taky zkoumal, ale nakonec nevzal, jelikož se mi zase tak jako flip nelíbil. Víceméně jsem spokojen s tím, že přemýšlim podobně jako Tomáš... (odvážné tvrzení) :D. (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já 123 vůbec v trhu nevnímám...spíš mi to přijde jako narušení struktury swingů a to tak beru automaticky, asi mám co zlepšovat :).
A díky tomuto článku si zkusím srovnat výstupy po jak-koliv dlouhé svíci a výstupy po "normální" svíci.
Ať se daří v live...mě to čeká tak za rok, rok a půl (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mě by zajímalo, jak a jestli se Tomáši, a vlastně vy všichni, díváte na volume. Já ho dost zohledňuju a v případě všech těchto potenciálních vstupů se mi nelíbila nízká aktivita traderů, proto bych nebral vlastně ani jeden obchod. Zatím mně osobně se volume jeví jako dost účinnej filtr.

Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...