Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Profylaxe diskuzi


Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny obchodniky i kdyz muj namet smeruje k Petrovi a Tomasovi.

Vim ze je to totalni opruz :), nicmene neuvazujete nad cistkou starsich prispevku a vysosani podnetneho obsahu diskuzi? Myslim ze nove prichozi obchodnici se v tom mnozstvi museji ztracet.

Mel jsem na mysli napr. diskuze starsi x tydnu procistit od "dekuji" a podobnych veci a dat jim nadpisy ktere jejich obsah lepe specifikuji.

diky a prosim nezapomente ze se jedna jen o navrh ktery by mel slouzit pro lepsi prehlednost, v zadnem pripade ne vytku autorum..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den DIMI ,


Tohle mne už také napadlo , ale představte si že jste naprostý nováček a tak potřebujete čerpat od kořenů a taková diskuse má svou historii která má jistě svou hodnotu . Já si myslím že možná nějaká čistka by neškodila , ale určitě bych zachoval příspěvky pevně se vázající k traidingu i když jsou třeba pro nás kteří jsme tu již nějaký pátek, jak říkáte voprus. A s tím bych tak docela také nesouhlasil protože třeba i já se kolikrát podívám na starší příspěvky a věřte nebo ne dost často tam najdu velice zajímavé věci . Takže závěr bych udělal takový : pročistit ano , ale jen takové příspěvky které nemají nic společného s traidingem a to půjde dost těžko .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Přeji hezký den,
cest dalšího rozvoje diskuze je řada, ale na nějaké ruční editování starých příspěvků to opravdu nevidím. Spíš bych byl rád, pokud se ve fóru postupně vyprofilují aktivní moderátoři vybraných témat diskuze, kteří budou nejzajímavější příspěvky zařazovat do nějaké znalostní databáze, na kterou pak v nově vznikajících vláknech bude možné linkovat. Tak kdyby se už dnes chtěl někdo něčeho podobného zhostit, tak dejte vědět :)
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...