Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Procvičujeme obchodní systém FinWin - večerní seance: Vyhodnocení


Doporučené příspěvky

Ty obchody bych skutečně bral taktéž, jak uvádí Tomáš, ale zmátla mě poněkud pravidla OS a biď trading též neberu jako exaktní vědu tak už to podle mě není vyložene TNG, ikdyž já se přímo TNG v mém podání neřídim, takže bych je ze 75% bral tak jak jsou ukázané, ale dle zadání bych asi nebral...koukám, že jsem asi moc přísný.
U jednoho signálu je to i 5 ticků což mi přijde dost od emy jakožto TNG. (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Vždycky jsem si myslel, že pattern 2v musí vytvořit V ve stejnou chvíli. Na grafu to není pořádně vidět, ale v první situaci se mi vytvořilo V na CCI20 až asi na druhé nebo třetí úsečce tak jsem se tím nezabýval. Druhý signál jsem vzal akorát tam nesouhlasí cena výstupu o jeden tick, ale to je jedno. Třetí jsem nebral a nevzal bych ho asi ani teď. Za tyhle cvičení díky :) snad vždycky si z toho něco odnesu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dekuji za cviceni a tesim se na dalsi. To prvni cviceni z minula sem mel uplne mimo, nyni sem mel vstup navic oproti vam v bode c, takze jasne zlepseni. Je pravda , ze kveten mezi 15:30 a 17:00 , byl pomerne "velmi slaby" ohledne P/L a hlavne mnoho dnu bez zadneho tradu(celkme 8 dni bez vstupu za posledni 3 tydny, vcetne dneska 5.6.) .Ale dle backtestu za posledni rok sem takoveto obdobi nemel. Je to znamka zmeny charakteru trhu nebo proste dal delat si to svoje a zas to prijde?? Dekuji za odpoved.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim, ja som zobral aj obchod 21:17 kedy mi CCI14 vytvoril signal na Long, a CCI 50 sa stale držalo nad ZL 0, vystupujem podľa metódy ktorú som sice určite prvy neobjavil - ale všimol som si ju sam... Je to jednoduche ak idu 2 sviečky proti tebe (v tomto pripade červené) môže sa jednať o korekciu, ak je už ale 3 června vystúpim. Vďaka tomuto som sa zúčastnil tohto trendu kt mi priniesol zisk 7,75 bodu. Postupoval som správne? Okrem toho som mal 2 menšie obchody kde som bol ziskový, a jeden stratovy..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj
Jsem zmatený.... :S
v prvním procvičování nastala situace ve vstupu 2 jako v tomto procvičování,jen na opačnou stranu...bod c.
Zatímco v prvním procvičování byl vstup jasný,(vstup 2)tak v tomto procvičovíní už bod c dobrý není.

může mi prosím někdo říct včem je rozdíl....

Přeji krásný den. (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Balian - v prvním procvičování ve vstupu 2 jak píšete je to jasný trend a "čistý" 0v pattern (dochází k překřížení nulové linky na CCI14 zároveň s vykreslením "v" na CCI50), kdežto tady dochází k překřížení nulové linky, ale zároveň "v" na CCI50 už je již 2-3 svíce utvořené tudíž dost opožděné a proto se zde pattern nebral...je to tam i napsané.

(tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 8 months later...

díky.

k LOD je potenciál k červené čáře takže dostatečný
Inside - v knize má má Tomáš napsáno v kapitole o swingu že Insede úsečka je taková která má nižší H/L než předchozí úsečka což zde není (pokud nebereš tu předchozí červenou? pak by to smysl dávalo)

díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...