Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Test obchodních indikátorů v praxi a hledání funkčních přístupů (VIDEO)


Doporučené příspěvky

Dobrý deň, vo videu je avizované že tento seminár má len jeden termín a ebook je súčasťou seminára. Bohužiaľ asi nebudem sám, ale nemôžem sa tohoto seminára zúčastniť (dopredu zaplatená dovolenka). Preto by som poprosil aspoň o náznak šance že o výsledky tohoto seminára neprídeme. A v budúcnosti dajaký "opravný termín" pre nás , ktorí nestíhame, bude možný. Ďakujem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Povedený článek (video).
Kdybych byl zcela v začátcích a orientoval se na indikátory, ušetřilo by mne to desítky hodin práce. Právě křížení EMA mne také v počátcích zaujalo (koho ne, když to vypadá tak jednoduše :) ), až jsem po několika (desítek možná) hodinách backtestů zjistil, že to tak jednoduché nebude (jako vlastně nic v tradingu není jednoduché).
Nováčci zaměření na indikátory můžou z videa solidně čerpat, kam se zkusit nasměrovat, minimálně pro pár prvních backtestů.

Ať se Vám daří Tomáši a díky za inspiraci.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Ahojte , chcem Vas poprosit o radu.

Mam vygenerovanych viac AOS cez adaptrade builder, ale je to na trh 6E na ktore som si zvykol pocas obchodovania v ninjatraderi (chcem sa vyhnut priamo forexu). AB vsak podporuje generovanie iba pre TS (v demo AOS nepouzitelne) a MULTICHARTS. A moj problem je ze sa mi nedari najst ziadneho brokera pre multicharts, ktory by mal v sebe zahrnute 6E. Skusal som ist rad radom zo multicharts stranky po podporovanych brokeroch , ale casto som narazal ze broker je iba rozpracovany, este nefunguje, alebo aj ked vygeneroval login pre demo , tak ma nepripojilo, pripadne po pripojeni nebol v ponuke 6E alebo iba e mini 6E co je nieco ine.

Viete mi niekto poradit alebo aspom pomoct a spravne nasmerovat ?

Dakujem , Matus

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...