Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já vím, že MAE/MFE nereflektuje aktuální volatilitu, když pracujeme se starším vzorkem dat. Její využití vidím na jiné analýzy. Ale jako začátečník v intradenním obchodování budu 100% vystupovat na základě MAE/MFE, nebo stanovovat SL podle ATR a na zaklade RRR 1:2 stanovovat PT.

• 2 týdny později...
Odesláno

Pravidla fora mi neumoznuji zalozit nove vlakno, tudiz volim tuto komplikovanejsi cestu. Mam problem s MAE. Jak ji definovat kazdy vi. je to jiz z nazvu patrna jeji vlastnost, maximalni neprizniva odchylka. jenze v mnoha pripadech by byla nulova, paklize bych ji bral jako rozdil mezi close (coz by byl pro me vstup, entry) a hodnotou dolu (s prihlednutim k pozici long/short), tedy, ze by obchod long sel v muj prospech hned na zacatku a az na konci obchodu by mi pri napr. nakupu long uniklo pri retracement par ticku, coz by mela byt konecna MAE, protoze nulovou nebrat,protoze to dolu se neodehralo? je to obtizne urcit, alespon pro me ano. Dekuji vsem, Zdena.

20393

20394

Odesláno

ZdenaVyzila:

1) prosím vkládejte dotazy do vláken, kam se hodí..toto zcela jistě s článkem nesouvisí..díky
2) nulová MAE je běžná věc a zapisuje se..tj. problém nevidím..jinak je to nekomplikovaně řečeno největší pohyb, který trh udělal proti vaší pozici od ÚROVNĚ VSTUPU po výstup (pokud neznáte přesný bod výstupu, pak se někdy v testech pracuje s časovou nebo jinou univerzální hodnotou)

michal

• Vytvořit...