Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Tipy pro efektivní využívání programu Sierra Chart


Doporučené příspěvky

Díky Petře za super článek..
Určitě budeme rádi pokud přidáš nějaké další své tipy a triky v brzké době do tohoto seriálu o Sierre, i když je nás asi výrazně méně než Ninjů :)

Měl bych jeden dotaz, pokud si na grafu s vyšším TF vykreslím EXTENDING RECTANGLE,.. a přepnu se na jiný graf s menším TF kde mám tyto SR urovně nalinkované z toho grafu z vyššího TF, tak již nejde s tou SR zonou hýbat, chtěl bych si ji na tom nižším TF doladit,..jde to nějak povolit?? Vše je v rámci jednoho Chartbooku.
H.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Také používám SCH, zakresluji S/R úrovně na vyšším TF a přepínám na nížší .... osobně to dělám tak, že zakreslím S/R úrovně na 1 hod či 30 min timefr. , na tom samém grafu přepnu např. 10 min event 5 min timefr. a případně zóny poupravím (nebo na mě vyskočí ještě nějaká další) . Ještě se mi osvědčilo nejprve si S/R zónu ohraničit dvěma horizontálními čarami, tyto upravit a pak již "nahotovo" do nich vložit extending rectangle přesně. Dvě horizontální linky pak vymažu (přepnu na vyšší timefr. a linky pak trčí doleva, lze je dobře označit pro vymazání).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zkusil jsem osekat velikosti datových souborů, původně se mi načítalo 7GB a celkem se to zrychlilo. Jen jsem narazil na problém, ze nefunguje moc dobře přepínač Days To Display/Load. Respektive mi to načte data pouze do velikosti zkráceného souboru. Tak jsem data musel aspoň částečně zase spojit. Je to trochu alchymie, ale výsledek až na tuto drobnost potěší.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Austy - případně je možné používat dvě instalace Sierry. V jedné ukládat jen minutová data - například pro dlouhodobé analýzy a v druhé ticková data pro nižší timeframy. S tím, že všechny grafy se pak dají zobrazovat v jedné Sieře - druhý program běží jen v pozadí pro sbírání dat.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...
×
×
  • Vytvořit...