Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Dva obchodní softwary v mém hledáčku


Doporučené příspěvky

Na NT8 se take tesim.
Chapu ze neprogramatorovi prijde prani skriptu v NT prilis slozite, ale pro programatora to je hodne komfortni a jednoduche. Navic jako programator potrebuju proste vedet "co se deje" kdyz napisu radku kodu. Jako neprogramator trader ale chapu ze potrebuje aby "se neco delo" a ne resit pul dne syntax zapisu. (Coz je presne to co programator nesnese - neco se deje a on nevi co presne se deje :D )
Pro programatora je potom super vyhoda ze NT si muze "osahat" zdarma a prakticky vsechno vcetne vyvoje strategii a backtestovani je zdarma po neomezenou dobu a jedine co se plati je koupeni licence pro pouziti AOS strategii v realnem provozu. To je podle me ohromna vyhoda hlavne pro zacatecnika tradera ktery nema kapital na to aby z nej nakupovat za tisice dolaru platformy drive nez zacne vubec obchodovat.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Také bych zmínil jednu featuru softwaru jménem MetaStock, která mě velmi zaujala. Můžete si totiž nakreslit (ručně) price action pattern a software ho pak rozpozná v trhu - software i ukazuje, na kolik % se definovaný pattern shoduje s tím co vidí v trhu. Tady je krátká prezentace funkčnosti:
www.youtube.com/watch?v=VdWzDwh1voQ

Přijde mi to jako zajímavá "fíčura", kterou jsem v jiných obchodních SW neviděl.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

NT8 jiz mam, jsem prihlaseny do beta programu. Podstatne je, ze AOS nyni pobezi paraelne a ne seriove, jako nyni (kdy se napriklad v NT7 desaty AOS spustil az ve dvacate sekunde a ne v prvni, AOS se zpracovavaly za sebou). Pro me jako pro programatora je C# prijemnejsi nez easy language, navic jsem si napojil NT na Oandu a exekuce delam na Oande, NT je pak zdarma. Tim take mohu pracovat s kontrakty, ktere maji daleko mensi objemy (a napriklad vyuzit vice strategii). Vyhodou take je, ze pokud mate tri a vice uctu u brokera, jste profesionalove s daleko vetsimy poplatky... U Oandy toto neplati.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...