Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Finančník.cz Vám přeje krásné prožití svátků a vše nejlepší v roce 2016!


Doporučené příspěvky

Jste naši hrdinové, kteří projevují odvahu, vůli a ochotu pustit se do vod neprobádaných, pracovat na sobě, zdokonalovat se a dělat něco pro svoji budoucnost. Moc vám fandíme, máte naše veliké uznání a děkujeme, že jste si na tuto cestu (nebo alespoň některý její kus) vybrali nás.

Děkuji, že jste si vybrali i mě. Měl jsem to štěstí a narazil jsem na Váš veb. Jsou to asi čtyři roky a v té době se mi vše zdálo složité a hodně věcem jsem nerozuměl. :S Tak jsem to vzdal. Letos po prázdninách jsem se vrátil a Finančník stále žije a roste. Po přečtení spousty článků a Vašich knih mi to začalo všechno do sebe zapadat. Začal jsem chápat souvislosti. Nejvíce mě oslovilo to, co je napsáno v prvé větě. Dvacet let jsem podnikal a letos díky životním okolnostem jsem se musel nechat zaměstnat. Byl to pro mě šok po letech v podnikatelském ovzduší. Přesně jak píšete ve svých článcích. Apatie, odevzdanost, raději nic neříkat, starosti o vše kolem jen ne o sebe, nevynikat, splynout s davem. A k tomu jsem si uvědomil Vaši cestu za svým snem. Jste prostě neuvěřitelní. Ve spojení se svojí prací jsem dostal takový kopanec , že nemám jinou volbu. Za pár měsíců jsem překopal všechny své činnosti a začal jsem se plně věnovat učení, pohybu, psychologii podle Tomáše a nejvíce orderflow od Petra. A prostě jsem si řekl, to musíš dokázat.
Děkuji Vám, za Vaše dosavadní neuvěřitelné množství práce, kterou děláte pro ostatní. Poskytujete nám své know-how a skoro vše zdarma. Už se těším na kurzy v příštím roce.
Přeji Vám, všem kteří Vám pomáhají a všem traderům krásné prožití svátků, hodně zdraví a štěstí v příštím roce 2016.
Petr P.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj,
Děkuji za každodenní dávku motivace, rad a podpory která je nezbytná k pokroku nováčků jako jsem já.
Doposud za můj nevětší pokrok mohu děkovat pouze vám, vašemu úsilí a snaze podpořit ostatní. Děkuji vám, že jste tu pro nás a přeji dalších 10 a více let úspěchu, spokojenosti, profitabilních obchodů a splněných přání.
Těším se na další články.
Za mne i pár přátel jakožto čtenářů Financnik.cz posíláme pozdravy z Gran Canaria a přejeme Krásné vánoce a šťastný nový rok ! :) (tu)

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Petrovi, Tomášovi a dalším z týmu Finančníka

přeji Vám radostné prožití vánočních svátků, stejně tak jako štěstí, úspěchy a zdraví do dalšího roku !

Za sebe můžu říct, že se těším na každý článek, sleduji diskuzi. Prakticky vždy lze najít něco k vylepšení vlastních dovedností ( a snad na oplátku někdy trochu pomoct třeba technickou radou začínajícím). Někdy je to lineární posun , někdy aha efekt. Řekl bych, že kdo má opravdový zájem a vytrvá, má šanci uspět. Myslím, že letos jsem se posunul o kus cesty a totéž vidím u většiny pravidelně publikujích. Více dokážu vnímat, kde to chci vidět a co chci vidět. Samozřejmě plynule vidím další otázky, kterýma se hodlám hned v lednu (nebo už po Vánocích) dále zabývat.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomáši, Petře, přeji vám pěkné, klidné prožití svátků. A ať se vám následující rok vydaří!

Též bych chtěl poděkovat za váš web. Za deset let jste toho tu udělali spoustu, změnili jste spousty životů, tak snad se vám podaří změnit k lepšímu i další. :-)
Cením si vaší práce.

Draco

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...