Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
  • 0

Prop firmy


davidpixie

Otázka

Dobrý den, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s obchodováním přes jakoukoliv prop firmu. Dále mě zajímá,  jak je to přesně s provizemi, a zdali je vůbec možné stát se traderem pro jakoukoliv prop firmu. Popřípadě jestli  můžete nějakou doporučit,  která půjčí kapitál, jakmile se osvědčíte jako ziskový.  Děkuji všem. 

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2 odpovědi na tuto otázku

Doporučené příspěvky

  • 0

Davide,

Záleží jakou máte historii na živém účtu.

Bohužel to v oboru hodně funguje tak, že drtivá většina společností, která se tváří že poskytuje kapitál zcela začínajícím traderům vesměs vydělává na nejrůznějších vzdělávání a sharování kapitálu je spíše druhotné (a v praxi k němu vesměs nedochází).

Pokud nemáte historii, tak se dají absolvovat ve futures různé soutěže typu topsteptrader, ale velké neděje bych si nedělal.

Navíc jak jste mohl vidět v tomto vlákně, koncept se různě kopíruje a můžete pak narazit třeba na českou forex variaci, kde „velký účet“ slibuje sro, které má základní kapitál 3000 Kč. Bohužel tato oblast není regulována a lze v ní nalézt cokoliv.

Podobná vlákna začnou na Finančníkovi okamžitě poutat pozornost firem a brokerů, kteří si zde začnou rozehrávat své propagační hry. Proto toto vlákno bohužel uzavírám. Pokud máte někdo tip na funkční prop firmu, pošlete mi email a já zde tip zveřejním.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...