Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
  • 0

Minimální účet pro intraday obchodování akcií

Otázka

Odesláno

Dobrý den,

tady na Finančníkovi je kurz "Profitabilní intradenní strategie pro malé účty", kde se hovoří o obchodování s účtem 5 000 USD. Je to ale možné, když  pro pravidelné intraday obchodování akcií v USA požaduje NYSE minimální účet 25 000 USD?

Děkuji moc za objasnění.

7 odpovědí na tuto otázku

Doporučené příspěvky

• 1
Odesláno

Jde o obchodování akcií přes burzu, to se ale nevztahuje na akciové indexy nebo komodity. Mají těch 25000 USD v zákoně, ale jak říkám - to se na tomto serveru prezentované obchodování nevztahuje. Takže 5000 USD je možné, sám jsem tak začal (u TS).

M.

• 0
Odesláno (upraveno)
On 27. 8. 2017 at 21:59, Ryznar napsal/a:

...když  pro pravidelné intraday obchodování akcií v USA požaduje NYSE minimální účet 25 000 USD?
...

Ahoj, mohu se jen tak pro zajímavost zeptat zeptat na zdroj (nejlépe link) této informace? Myslím si, že to není limit pro e-mini trhy, resp. ne pro indexy / futures, jak psal už výše Macros.

Upraveno uživatelem JirkaEspace
  • 0
Odesláno

Je to jak píše Andros. Já měl zdroj Tradestation na začátku roku (a předtím), teď ale změnili stránky a jsou na hledání příšerný... Tak jinde, gůgl to určitě ví

• 0
Odesláno

ahoj. Jen pro mé pochopení: pokud chci intradenně obchodovat, zařídím si interactive brokers a obchodovat mohu např. přes Sierru? Pokud ano, chci vložit 5K $, půjde mi to u IB, anebo mám smůlu a musím hledat jiného brokera?

• Vytvořit...