Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Účet s 500$


xJohn

Doporučené příspěvky

Dobrý den,
chtěl bych si otevřít účet s 500$ a obchodovat mini CFDs, ale jediného brokera kterého jsem našel, tak byl GCI Financial Ltd, ale je to neregistrovaná firma a mám strach o svoje peníze.

Hledal jsem úplně všude, ale každý chtěl k otevření účtu minimálně 3000$.

Prosím vás, nevíte o nějakém brokerovi, který by mi dovolil otevřít účet s 500$???

Předem děkuji za odpověď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 51
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Ak zadám v googli "mini cfds" dostanem toto : Výsledky 1 - 66 z približne 365 pre "mini cfds". Treba potom klikať na jednotlivé odkazy a trpezlivo vyberať. Nemienim tu nikomu robiť reklamu. Som presvedčený, že sú tam aj seriozne firmy a v roznych traderských forach sa dajú nájsť o nich zmienky. A ja osobne by som ešte potom napísal traderovi, ktorý cez nich obchoduje a opýtal sa, či nemá nejaké zlé skúsenosti.
Druhá vec je potom, či si schopný dodržať risk 2-3% z účtu, teda SL 10-15 $. Pozor v tom je aj spread. Aj keď máš na deme lepšie výsledky, vždy počítaj s dostatočnou rezervou.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nechapu, proc se tady tolik lidi snazi zacit s minimalnim uctem. Co jsem pochopil ze zatim nastudovane literatury, tak s minimalnim uctem se da jen minimalne obchodovat a je velice velke riziko, ze svuj ucet zrusite driv, nez se to naucite. Jake hodoty vam dava vas MoneyManagement pro velikost uctu? Na kukurici a cukru se da obchodovat s uctem 2000$, ale pri riziku 2% se dostanete na stoploss 40$ a to je dost malo pro seriozni obchody (navic vas muze na zacatku zaskocit 3x GAP 300$ a mate uz jen polovic.

Chapu ze pro spready a miniloty muze byt minimum mensi, ale ze by zase o tolik?

Ja osobne zacnu az s 4000$, protoze si myslim ze driv to nema cenu.

berte to jen jako muj nazor, jelikoz zacinam nemusi byt spravny - ale snad tato uvaha alespon nekomu pomuze.

Pete

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...