Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Jaký software mám zvolit?


Doporučené příspěvky

Dobry den,

TNT je nastroj pro backtesting historickych dat v pozicnim obchodovani. Interactive Brokers neni program, ale broker. Poskytuje svoji obchodni platformu, ktera sama o sobe umoznuje realne pouze zadavat prikazy do trhu. Pro nejakou rozumnou praci je potreba jeste pripojit nejaky dalsi nastroj pro vykreslovani grafu a implementaci studii a indikatoru, napriklad Serra Chart. Toto reseni je pak vhodne pro intradenni obchodovani.

Doporucuji zacit proctenim on-line manualu, nasledne pokracovat drobnym prostudovanim clanku na financnikovi a urcite nevynechte detailnejsi procteni diskusniho fora.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji, manuál mám načtený. Už jsem i zjistil že TNT je "jen" pro backtesting. Můžete prosím zaslat link na IB a na Serra Chart? Také bych rád věděl, jakého brokera byste mi doporučili, když jsem ještě nezačal s komoditním obchodováním. Nejlépe Full service(=>jak je popsáno v manuálu) děkuji! :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Také začínám,ale přes portál Ardeus,který nabízí demo verzi.Celkem se zde dá obchodovat s úspěchem,ale rád bych slyšel tento názor i od jiných. Ještě nikdo mi nepotvrdil ,že reálně obchoduje a peníze si převádí na svůj účet.
Asi to budu muset udělat bez ověření a pak dám vědět jestli USD přišly , nebo jsem o ně přišel.
Obchodu zdar. Jaris

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

jenal:
Ano používá. TNT pracuje s denímy grafy, které už mají uzavřené ceny. To znamená, že v něm nezobrazíte aktualní třeba minutový průběh. To ale bohatě stačí pro poziční obchodování, stejně jako třeba grafy třeba tady na finančníku, nebo na stránkách na které je tu dost odkazů. Akorát v TNT se daleko lépe pracuje! Je to příjemnější prostředí s dostatkem indikátorů a plug in, které usnadňují práci.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jeste me zajima jaky software je vhodny pro spredove obchodovani,momentlane jsem na konci trial verze TNT, ale premyslim ze si jej zakoupim nadale pouze v backtestingove verzi, vim ze v trial verzi jsem mel moznost vyzkouset sprea plug in,ale nevim jak je program vhodny pro spredove obchody, tak nechci zbytecne kupovat TNT, pokud je jinna vhodnejsi volba.Zatim se teprve rozkoukavam, zkousim papirove v TNT obchodovat jednoduche formace(double top/bottom, trend lines S/R), nekdi sklizim, hodne casto ne, ale zadny uceny z nebe nespadl,ze?

Chtel bych se v budoucnu venovat spredum a doplnkove koukat na ID (par tydnu se zalibenim sleduji YM)mohli by jste mi prosim take poradit kdo mate zkusenosti s jinym ID softem nez sierra chart. Kuprikladu AmiBrooker nebo i jinne?

diky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...